Αθήνα, 20 Ιανουαρίου 2022 Αριθμ. Πρωτ. 297 Προς : Εταιρείες Κατασκευής Λογισμικού Φαρμακείων Κοινοποίηση: Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Χώρας Αγαπητοί Συνεργάτες, Από 1.1.2022 έχει... ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΦΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Αθήνα, 20 Ιανουαρίου 2022

Αριθμ. Πρωτ. 297

Προς : Εταιρείες Κατασκευής Λογισμικού Φαρμακείων

Κοινοποίηση: Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Χώρας

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Από 1.1.2022 έχει τεθεί σε ισχύ η Συλλογική Σύμβαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου με το Ταμείο της Τράπεζας της Ελλάδος(Α.Τ.Π.Σ.Υ.Τ.Ε.). Συνταγές του Ταμείου έχουν δικαίωμα να εκτελούν, βάσει της υπογραφείσας Σύμβασης, μόνο οι φαρμακοποιοί που το έχουν δηλώσει εγγράφως στους Φαρμακευτικούς τους Συλλόγους.

Ως εκ τούτου και για αποφυγή προβλημάτων στη διαδικασία αποζημίωσης των συνταγών, παρακαλούμε όπως κατά το σκανάρισμα του barcode συνταγής που ανήκει στο Ταμείο της Τράπεζας της Ελλάδος, να εμφανίζεται μήνυμα το οποίο να ενημερώνει τους συναδέλφους ότι η εκτέλεση των συνταγών του Ταμείου γίνεται μόνο από τους φαρμακοποιούς που έχουν δηλώσει εγγράφως το ενδιαφέρον τους στους τοπικούς Φαρμακευτικούς Συλλόγους.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με Εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΛΤΑΣ      ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΖΗΚΑΣ