Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του 6ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου, που συνδιοργανώνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου... 6ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο: Κάθε ανάσα έχει αξία

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του 6ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου, που συνδιοργανώνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας, στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2020.

Με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες της περιόδου που διανύουμε και πρωταρχικό στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας, το Συνέδριό μας θα διεξαχθεί διαδικτυακά, με σημείο μετάδοσης την πόλη της Λάρισας.

Με πλούσια θεματολογία και κεντρικό μήνυμα «Κάθε ανάσα έχει αξία. Ο ρόλος του φαρμακοποιού στην αντιμετώπιση των αναπνευστικών προβλημάτων», το 6ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο απευθύνεται όχι μόνο στους φαρμακοποιούς της Θεσσαλίας, αλλά όλης της χώρας, και αναμένεται μαζική παρακολούθηση. Το Συνέδριο θα παρέχει μοριοδότηση από το ΙΔΕΕΑΦ.

Στο 6ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο θα συμμετάσχουν κορυφαίοι επιστήμονες από τον χώρο της Υγείας και εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς.

Αθανάσιος Κουτσούκης
Πρόεδρος
Φ.Σ. Λάρισας

Κώστας Ματσιόλης
Πρόεδρος
Φ.Σ. Μαγνησίας

Δημήτρης Γαγάτσης
Πρόεδρος
Φ.Σ. Καρδίτσας

Δημήτρης Αναστασίου
Πρόεδρος
Φ.Σ. Τρικάλων

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

 

ΕΓΓΡΑΦΗ