Ο πόλεμος μπορεί να τελείωσε (;;!!). Οι ανάγκες όμως πολλές. Οι World Pharmacists / Φαρμακοποιοί του Κόσμου ξεκίνησαν τη συλλογή ιατροφαρμακευτικού υλικού για... ΦΣΚ και ΦτΚ: Αποστολή ιατροφαρμακευτικού υλικού για την Αρμενία

 

Ο πόλεμος μπορεί να τελείωσε (;;!!). Οι ανάγκες όμως πολλές.

Οι World Pharmacists / Φαρμακοποιοί του Κόσμου ξεκίνησαν τη συλλογή ιατροφαρμακευτικού υλικού για αποστολή βοήθειας στον πολυδοκιμασμένο Αρμενικό λαό, κοινοποιώντας λίστα αναγκών από την αρμενική πρεσβεία. Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας είναι πάντα δίπλα στην Ανθρωπιστική Οργάνωση των Φαρμακοποιών, η οποία πρωτοστατεί σε δύσκολες καταστάσεις 24 χρόνια τώρα.

Για την υλοποίηση της δράσης αυτής, εργάστηκαν εθελοντικά οι φαρμακοποιοί-μέλη του ΦΣΚ, Σούζυ Μαυραγάνη και Ζωή Κλεπετσάνη, οι οποίες πραγματοποίησαν τη διαλογή όλων των αναξιοποίητων οικιακών φαρμάκων που συλέχθηκαν από πολίτες κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα (με τη συμβολή των περισσοτέρων φαρμακείων της Κορινθίας), μεγάλο μέρος των οποίων ανήκαν στην προαναφερόμενη λίστα αναγκών για αποστολή στην Αρμενία, ενώ και τα υπόλοιπα κατηγοριοποιήθηκαν και πέρασαν στα χέρια των ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ για αποστολή τους σε δομές που αιτούνται ανθρωπιστική βοήθεια σε ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Στην υλοποίηση της παραπάνω δράσης συνέβαλαν αθόρυβα οι εργαζόμενες στον ΔΙΛΟΦΑΚΟ, Μαρία Δημητρίου και Δήμητρα Κεχαγιά καθώς και η Συνεταιριστική Φαρμακαποθήκη ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ και ΣΥ.ΦΑ.ΚΟ για πολλοστή φορά. Θερμές ευχαριστίες σε καθέναν από τους παράγοντες επιτυχίας της δράσης ξεχωριστά!!

Για τον ΦΣΚ,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΟΦΙΑ                    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΛΟΚΩΝΗ             ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ

 

Οι συνάδελφοι που εθελοντικά βοήθησαν στη διαλογή και συσκευασία του υλικού εμ την πρόεδρο του ΦΣΚ.

(από αριστερά προς δεξιά οι κ.κ. Ζωή Κλεπετσάνη, Σοφία Κλοκώνη, Σούζυ Μαυραγάνη)