Η εταιρεία CSA ενημερώνει για διαφορές τιμών στο πρόγραμμα να εκτελείτε με τις τιμές της ΗΔΙΚΑ (δηλαδή με απευθείας είσοδο στην e-syntagografisi...

 [post-date]

[stextbox id=”warning”] Η εταιρεία CSA ενημερώνει για διαφορές τιμών στο πρόγραμμα να εκτελείτε με τις τιμές της ΗΔΙΚΑ (δηλαδή με απευθείας είσοδο στην e-syntagografisi και όχι μέσω ΑPI). [/stextbox]

[stextbox id=”info”]CSA: Ενημέρωση σχετικά με διαφορές ΗΔΙΚΑ[/stextbox]

Όπως αναφέρει η CSA με mail που μας έστειλε:

“Mετά από επικοινωνία που είχαμε με την ΗΔΙΚΑ, οι τιμές δεν είναι ενημερωμένες στο σύστημά τους, σύμφωνα με το νέο δελτίο τιμών που ισχύει από σήμερα 15/05/2013. Αναμένουμε αρχείο ενημέρωσης ασφαλιστικών τιμών σήμερα το μεσημέρι το οποίο θα περιέχει και αλλαγές στην θετική λίστα.

Για όσα φαρμακεία έχουν κάνει την ενημέρωση τιμών (νέο δελτίο 15/05/2013) και στην περίπτωση που τους εμφανίζει μήνυμα για διαφορά τιμής του προγράμματος με την ΗΔΙΚΑ, θα πρέπει να αλλάζουν τις τιμές σύμφωνα με την εκτελεσμένη και τυπωμένη συνταγή από ΗΔΙΚΑ.

 

[stextbox id=”info”]Για να μπορούν να αλλάξουν τιμές πρέπει να τρέξουν την παρακάτω διαδικασία …[/stextbox]

Από το μενού Βοηθητικές Εργασίες – Γενικές Λειτουργίες πατήστε στο Μαζικές Ενημερώσεις και μετά στο Μεταβαλλόμενη Τιμή Πώλησης. Επιλέξτε (δεξιά στην οθόνη) Φάρμακα και ΟΚ.”

 

Πηγή : ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.

Δεν υπαρχουν σχολια ακομα

Γινεται ο πρωτος που θα σχολιασει

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.