ΘΕΜΑ: « Περικοπές συνταγών»   Συνάδελφος αντιμετώπισε μια περικοπή της τάξεως των 2.000€ από την Υπηρεσία σας, με αιτιολογία της απουσίας του φύλλου των...


ΘΕΜΑ: « Περικοπές συνταγών»

 

Συνάδελφος αντιμετώπισε μια περικοπή της τάξεως των 2.000€ από την Υπηρεσία σας, με αιτιολογία της απουσίας του φύλλου των πρόσθετων κουπονιών και της βεβαίωσης του Ιατρού που απαιτούσε η συγκεκριμένη συνταγή.

Η Θεά Τύχη βοήθησε το συνάδελφο μέσα στο φάκελό του και μπροστά στον Προϊστάμενο του Υποκαταστήματος του ΙΚΑ Κορίνθου ανακάλυψε τα χαμένα στοιχεία που ο Έλεγχος δεν ευαρεστήθηκε ν’ αναζητήσει.

Μετά από το παραπάνω ακραίο γεγονός και μετά από τις αλλεπάλληλες και μη αποδεικνυόμενες ως λάθη του φαρμακοποιού περικοπές που κάνει η Υπηρεσία σας της τάξεως από 1€ έως και χιλιάδες, σας ενημερώνουμε ότι θα προσβάλουμε της Αξιοπιστία του Ελέγχου που γίνεται με τη Σάρωση αλλά και με τους διοικητικούς υπαλλήλους που έχετε επιφορτίσει με το έργο αυτό.

Επιφυλασσόμεθα να προσφύγουμε στη Διοίκηση αλλά και στη Δικαιοσύνη προς δικαίωσή μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι φαρμακοποιοί είναι συνεργάτες του Ιδρύματος, με οικεία κεφάλαια προσφέρουν ασφαλιστική περίθαλψη στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ και αν στις τάξεις των Φαρμακευτικών Συλλόγων έχουν βρεθεί μερικοί επίορκοι φαρμακοποιοί, το σύνολο εργάζεται σκληρά και τίμια διακινδυνεύοντας χρήματα που εσείς με πολύ ελαφριά καρδιά περικόπτετε.

Επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμη ενέργεια προς φύλαξη των συμφερόντων μας και της αξιοπιστίας μας.

 

 

Για τον Φ. Σ. Κορινθίας

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΠΑΡΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ                                           ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

Δεν υπαρχουν σχολια ακομα

Γινεται ο πρωτος που θα σχολιασει

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.