ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ISO 9001:2000 Επιμόρφωση εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την ασφάλεια και...

 ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

ISO 9001:2000

Επιμόρφωση εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων σε όλες τις επιχειρήσεις – ανεξαρτήτως αριθμού εργαζομένων- ο εργοδότης έχει την υποχρέωση να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας. Ο Τεχνικός Ασφαλείας είναι σύμβουλος του εργοδότη και των εργαζομένων σε θέματα ασφάλειας στο χώρο εργασίας.

Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας Β’ Κατηγορίας

Τα προγράμματα απευθύνονται σε εργοδότες, που διαθέτουν επιχειρήσεις Β Κατηγορίας (μεσαίας επικινδυνότητας) και τους εργαζομένους αυτών των επιχειρήσεων, οι οποίοι μετά από κατάλληλη επιμόρφωση τουλάχιστον 35 ωρών και εφόσον η επιχείρηση ανήκει στην Β κατηγορία επικινδυνότητας και απασχολούν μέχρι 50 άτομα, θα μπορούν να αναλάβουν υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας, καθώς θα τους χορηγηθεί Αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό Κατάρτισης. Διευκρινίζεται πως η ύπαρξη Τεχνικού Ασφαλείας είναι υποχρεωτική για όλες τις επιχειρήσεις (Σχετ. Ν.1568/85, Π.Δ. 17/96, Π.Δ.159/99).

Ελάχιστη διάρκεια επιμόρφωσης: 35 ώρες

Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας Γ’ Κατηγορίας

Τα προγράμματα απευθύνονται σε εργοδότες και ελεύθερους επαγγελματίες οι οποίοι μετά την παρακολούθηση τους θα μπορούν να αναλάβουν υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας, καθώς θα τους χορηγηθεί Αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό Κατάρτισης.

Ελάχιστη διάρκεια επιμόρφωσης: 10 ώρες.

Τα επιμορφωτικά προγράμματα διεξάγονται, σε πιστοποιημένες από το ΕΚΕΠΙΣ δομές, στο τέλος κάθε σεμιναρίου το ΚΕΚ MASTER θα χορηγεί Βεβαιώσεις Παρακολούθησης σε όσους καταρτιζόμενους ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα κατάρτισης. Επιπλέον, το ΚΕΚ MASTER αναλαμβάνει εξολοκλήρου την διάθεση του απαραίτητου εξοπλισμού, εγχειριδίων και γραφικής ύλης, καθώς επίσης την εξασφάλιση έμπειρων εκπαιδευτών, τεχνικών ασφαλείας, για την ορθή διεξαγωγή των προγραμμάτων. Ο κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να λάβει μέρος στα σεμινάρια θα πρέπει να συμπληρώσει τη σχετική Αίτηση Συμμετοχής εγκαίρως στο ΚΕΚ MASTER, καθώς απαιτείται χρονικό διάστημα 30 ημερών για την έγκριση και την έναρξη υλοποίησής τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω μπορείτε να καλείτε στο:2742020560 Κιάτο, Δημοκρατίας 45 , 20200 – Πλησίον παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού Κιάτου.

Δεν υπαρχουν σχολια ακομα

Γινεται ο πρωτος που θα σχολιασει

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.