ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Παρακαλούμε να δηλώσετε στον Σύλλογο μας τυχόν διάθεση σας για προσφορά εργασίας σε εθελοντική βάση, στο κοινωνικό φαρμακείο που προγραμματίζεται να... Ζητούνται εθελοντές …

[toc]

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Παρακαλούμε να δηλώσετε στον Σύλλογο μας τυχόν διάθεση σας για προσφορά εργασίας σε εθελοντική βάση, στο κοινωνικό φαρμακείο που προγραμματίζεται να λειτουργήσει στον νομό μας.

Η καταγραφή ενός ικανοποιητικού αριθμού φαρμακοποιών μελών του   Φ. Σ. Κορινθίας που θα μπορούν, αυτοί και μόνο αυτοί, να εκτελούν συνταγές στο χώρο του κοινωνικού φαρμακείου, αποτελεί προϋπόθεση για την υλοποίηση του όλου εγχειρήματος.

Η εθελοντική απασχόληση υπολογίζουμε ότι θα λαμβάνει χώρα μία έως δύο φορές εβδομαδιαίως και για λίγες ώρες (π.χ. απογευματινές), χωρίς να αποκλείεται ο περιορισμός της (π.χ. σε 1 φορά τον μήνα) εφόσον ο αριθμός των εθελοντών φαρμακοποιών καταστεί υψηλός.

ΨΗΦΙΣΜΑ Γ.Σ. 25/11/2012  ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Η Γενική Συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας ομόφωνα αποφάσισε ότι, οι φαρμακοποιοί της Κορινθίας είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν με τον Ιατρικό Κόσμο ώστε να ορισθεί το πλαίσιο λειτουργίας ενός Κοινωνικού Φαρμακείου στο Νομό μας, το οποίο να εκπληρώνει το σκοπό του, δηλαδή την χορήγηση φαρμάκων σε συμπολίτες μας που πλέον λόγω της κρίσης και ανεργίας, δεν έχουν πρόσβαση στη φαρμακευτική περίθαλψη.

Δεν υπαρχουν σχολια ακομα

Γινεται ο πρωτος που θα σχολιασει

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.