Η τεχνολογία συνεχώς αναπτύσεται και ολο και πιο συχνά το φαρμακείο εισχωρεί στην νέα τεχνολογία. Η αρχή έγινε με το πρόγραμμα διαχείρησης του φαρμακείου...

Η τεχνολογία συνεχώς αναπτύσεται και ολο και πιο συχνά το φαρμακείο εισχωρεί στην νέα τεχνολογία.

Η αρχή έγινε με το πρόγραμμα διαχείρησης του φαρμακείου πριν 20 χρόνια περίπου, όπου στο φαρμακείο άρχισε δειλά-δειλά να μπαίνει  ο υπολογιστής και να γίνεται βασικό εργαλείο της δουλειάς του.

Ενα χρόνο πριν (θέλοντας και μη) μπήκε στην καθημερινότητα του φαρμακείου η Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση. Περάσαμε τις παιδικές ασθένειες και όπως φαίνεται δείχνει να σταθεροποιείται η κατάσταση.

Αλλά όλα αυτά τα γνωρίζετε ήδη πολύ καλά.

Ο λόγος λοιπόν του άρθρου είναι για να σας ενημερώσουμε για κάποιες εφαρμογές τις εκτελέται καθημερινά και πιθανόν να μην γνωρίζετε ή να χρειάζεστε κάποιο εργαλείο και δεν ξέρετε που να το βρείτε

1. adobe pdf reader

Είναι μία εφαρμογή που υπάρχει ενσωματωμένη στον περιηγητή σας και ενεργοποιείται όταν θέλετε να τυπώσετε την ηλεκτρονική συνταγή σας. Μπορείται να το εγκαταστήσετε και σαν αυτόνομη εφαρμογή κατεβάζοντας το απο ΕΔΩ. Με αυτήν την εφαρμογή μπορείται να δείτε όλα τα έγγραφα αυτής της μορφής μέχρι και ebooks. Οι σουίτες γραφείου πλέον μπορούν να αποθηκεύσουν τα έγγραφα τους σε pdf για να είναι αναγνώσιμα από μία εφαρμογή που παρέχεται δωρεάν.

2. firefox

Πρόγραμμα περιήγησης ιστοσελίδων. Είναι το ταχύτερα αναπτυσόμενο εργαλείο περιήγησης και ο βασικότερος αντίπαλος του microsoft internet explorer. Είναι ασφαλέστερος απο τον IE και συνολικά πληρέστρερος απο τον IE. Μπορείται να τον κατεβάσετε απο ΕΔΩ. Είναι πλήρως εξελληνισμένο. Οι σελίδες μας απεικονίζονται καλύτερα με αυτόν το περιηγητή

 

3. Thunderbird

Πρόγραμμα διαχείρησης της αλληλογραφίας σας. Ανήκει στην οικογένεια του firefox που αναφέρεται πιο πάνω και είναι πολύ απλό στην χρήση του και ίσως το πιο ασφαλές. Είναι σημαντικό το εργαλείο που έχει για την διαχείρηση λογαριασμών τύπου email απο google gmail, yahoo, msn, με ένα κλικ εισάγει τις ρυθμίσεις που χρειάζονται. Μπορείτε να το κατεβάσετε απο ΕΔΩ. Είναι πλήρως εξελληνισμένο.

 

 

4. libre office

Είναι μία πλήρη ομάδα (σουίτα) εφαρμογών γραφείου όπου περιέχει επεξεργασία κειμένου, λογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις  κλπ και είναι δωρεάν. Τα έγγραφα που παράγει είναι συμβατά με τα αντίστοιχα της microsoft office όπου χρειάζεται να πληρώσετε σχετική άδεια. Μπορείτε να τα κατεβάσετε απο ΕΔΩ. Είναι πλήρως εξελληνισμένο.

 

 

 

Από τους διαχειριστές

Δεν υπαρχουν σχολια ακομα

Γινεται ο πρωτος που θα σχολιασει

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.