Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 12-3-2024 στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης θα ξεκινήσει η έκδοση συνταγών φαρμάκων για τους ασφαλισμένους του ΛΥΜΣΟΕΛ (Λογαριασμός... Έναρξη ηλεκτρονικής συνταγογράφησης φαρμάκων για ΛΥΜΣΟΕΛ

 

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 12-3-2024 στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης θα ξεκινήσει η έκδοση συνταγών φαρμάκων για τους ασφαλισμένους του ΛΥΜΣΟΕΛ (Λογαριασμός Υγείας Μελών Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών).

Βρείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση του φορέα.

* Εφιστούμε την προσοχή των φαρμακοποιών στα εξής: οι ασφαλισμένοι του ΛΥΜΣΟΕΛ καταβάλλουν στο φαρμακείο το σύνολο της αξίας της συνταγής. Επίσης, μετά την εκτέλεση της συνταγής στο φαρμακείο η εκτύπωση που παράγεται από το σύστημα θα πρέπει να παραδίδεται από τον φαρμακοποιό στον ασφαλισμένο. Σχετική ενημέρωση θα εμφανίζεται επάνω στην εκτύπωση.

πηγή: ΗΔΙΚΑ

 

Σημείωση ΦΣΚ:

– Το άρθρο αυτό θα το βρίσκετε πάντα στη γραμμή γρήγορων ενημερώσεων του σάιτ μας, στην κατηγορία «Λοιπά Ταμεία->ΛΥΜΣΟΕΛ-ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ»

Δεν έχουμε συλλογική σύμβαση με το Ταμείο, άρα εκτελούμε την ηλεκτρονική συνταγή, εισπράττουμε το σύνολο της αξίας και παραδίδουμε τη συνταγή στον δικαιούχο.

– Από τη στιγμή που οι συνταγές του Ταμείου μπαίνουν στην ΗΣ, από Τρίτη 12/3/2024 δεν ισχύει καμία εξαίρεση χειρόγραφων συνταγών για αντιβιοτικά-ναρκωτικά όπως ίσχυε μέχρι τώρα.