Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσαν για μία ακόμα φορά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους οι Υγειονομικοί της Κορινθίας. Ο Ιατρικός, ο Οδοντιατρικός και... Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι Υγειονομικοί της Κορινθίας

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσαν για μία ακόμα φορά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους οι Υγειονομικοί της Κορινθίας. Ο Ιατρικός, ο Οδοντιατρικός και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας, ευχήθηκαν από κοινού στα μέλη τους καλή χρονιά σε μια πολύ όμορφη βραδιά στο CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI και πλήθος συναδέλφων παραβρέθηκαν και διασκέδασαν όλοι μαζί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Υφυπουργοί & Βουλευτές Κορινθίας κ.κ. Νίκος Ταγαράς & Χρίστος Δήμας, οι Δήμαρχοι Κορινθίων κ. Νίκος Σταυρέλης & Λουτρακίου κ. Γιώργος Γκιώνης, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Τάσος Γκιολής & Σωτήρης Μουρίκης, ο κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, ο κ. Σεραφείμ Ζήκας Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και ο κ. Νίκος Ματθιόπουλος, Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας.

Οι πρόεδροι των τριών Συλλόγων, του Ιατρικού κ. Χρυσοβαλάντης Μέλλος, του Οδοντιατρικού κ. Επαμεινώνδας Κατσούλας και του Φαρμακευτικού κ. Σοφία Κλοκώνη, έκοψαν την καθιερωμένη πίτα και σύσσωμα τα ΔΣ των τριών Συλλόγων ευχήθηκαν στους συναδέλφους.

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας ΕΔΩ