Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2023 Αρ. Πρωτ. 5239 Προς : Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Χώρας Αγαπητοί Συνάδελφοι, Όπως σας έχουμε ενημερώσει έχει δοθεί παράταση από... ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ TΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛ. ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΚΑΑ ΑΠΟ 1.1.24

 

Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2023

Αρ. Πρωτ. 5239

Προς : Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Χώρας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως σας έχουμε ενημερώσει έχει δοθεί παράταση από τον ΕΟΠΥΥ για την καταληκτική ημερομηνία της υλοποίησης από τα προγράμματα φαρμακείου της υποχρέωσης επισύναψης ηλεκτρονικού αρχείου κάρτας ΕΚΑΑ, για τις συνταγές Ευρωπαίων Πολιτών οι οποίες θα εκτελεστούν από 1.1.2024 και μετά, σύμφωνα με τις προδιαγραφές οι οποίες τους έχουν ήδη αποσταλεί από τις αρχές Οκτωβρίου.

Σας ενημερώνουμε ότι έως σήμερα, τα κάτωθι προγράμματα φαρμακείου έχουν απαντήσει ότι θα είναι έτοιμα έως το τέλος του χρόνου:

CLOUD ON – PHARMACY ONE
ENTERSOFT – SMARTPHARMASYS360@CLOUD ΚΑΙ SMARTPHARMASYS
EPSILON / CSA – FARMAKON
EUROPHARMACY – EUROMEDICA ΚΑΙ EUROMEDICATWO
ΙΛΥΔΑ ΑΕ – DIOSKOURIDES
INHOUSE – ECAREPLUS
ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ – EPANAX
JMCSOFT – PHARMABASE
LADAS – MEDIWIN
LAVIPHARM – LAVINET
ODYWINGS – ODYWIN
PHARMACY INSIGHTS – ODYNEWS.

Για τις εταιρείες προγραμμάτων τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στον ανωτέρω πίνακα επειδή δεν έχουν ακόμη απαντήσει σχετικά με την επιτυχή υλοποίηση της διαδικασίας που απαιτείται, θα πρέπει να απευθύνεστε στους υπεύθυνους προγραμματιστές τους, ώστε να διασφαλίσετε ότι θα είναι όλα έτοιμα από την αρχή του χρόνου.

Με Εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΛΤΑΣ                         ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ