Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί μια ακόμα χρονιά στα Πασχαλινά Bazaars που διοργανώνει σε όλη... Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα με τις πιο όμορφες λαμπάδες και άλλα πασχαλινά είδη για εσάς  και τους αγαπημένους σας!

 

Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί μια ακόμα χρονιά στα Πασχαλινά Bazaars που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα.

Επιλέγοντας λαμπάδες και τα πασχαλινά σας δώρα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμμετέχετε και εσείς άμεσα και έμπρακτα στην υποστήριξη που παρέχει ο Οργανισμός σε χιλιάδες παιδιά, και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη.

Άλλωστε χάρη στη συμμετοχή όλων «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το 2022 και για μία ακόμα χρονιά κατάφερε να υποστηρίξει 72.501 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Στα πασχαλινά Bazaars του «Χαμόγελου», όπως πάντα, θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες αλλά και άλλα υπέροχα δώρα για μικρούς και μεγάλους, που δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη, από τους πολύτιμους εθελοντές των Δημιουργικού Εργαστηρίου του Οργανισμού.

Για κάθε παιδί, η λαμπάδα του Πάσχα συμβολίζει τη χαρά και την αισιοδοξία και με τη δική σας υποστήριξη, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για ένα ακόμα Πάσχα, θα βρεθεί δίπλα σε κάθε παιδί και θα του παρέχει την ουσιαστική φροντίδα που έχει ανάγκη.

Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε τις λαμπάδες και άλλα είδη του Οργανισμού στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

Βazaar του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κόρινθο:

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

9 – 14 Απριλίου 2023

Πεζόδρομος Κολοκοτρώνη & Πυλαρινού
Έμπροσθεν Δημοτικής Πινακοθήκης

9/4: 11:00 – 15:00
10-13/4: 10:00 – 19:00
14/4: 12:00 – 18:00