Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή ενημέρωση «Παρουσίαση Προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2021-2027» της εταιρίας e.act για τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κορινθίας, αναφορικά με τα δύο προγράμματα... Παρουσίαση Προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2021-2027 για τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κορινθίας

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή ενημέρωση «Παρουσίαση Προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2021-2027» της εταιρίας e.act για τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κορινθίας, αναφορικά με τα δύο προγράμματα τα οποία είναι ενεργά αυτή τη στιγμή και στα οποία δύνανται να συμπεριληφθούν και τα Φαρμακεία.

Τα προγράμματα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ», το οποίο είναι ενεργό εδώ και ένα μήνα και «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ», το οποίο ενεργοποιήθηκε από την Τετάρτη 23/3, μας παρουσίασαν οι κ.κ. Σπύρος Ντάνος, Πληροφορική, ο οποίος σχεδίασε και υποστηρίζει και το νέο, πλήρες πρόγραμμα λογιστικής και πληρωμών του Διανεμητικού μας, Πόπη Λαπιδάκη – Δημογέροντα και Δήμητρα Πρεντάκη της e.act.

Σημαντικές παρεμβάσεις έκαναν επίσης οι κ.κ. Σεραφείμ Ζήκας, αντιπρόεδρος του ΠΦΣ, ο οποίος μας παρουσίασε τις σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις που πραγματοποιεί ο ΠΦΣ ώστε να βελτιωθούν άμεσα όσο το δυνατόν οι όροι ένταξης των Φαρμακείων και σε μελλοντικά προγράμματα, αλλά και ο κ. Αργύρης Σπυρίδης, συνάδελφος από τη Μεσσηνία και Πρόεδρος ΔΣ Ενεργειακών Κοινοτήτων Ηώς και Απόλλων, σχετικά με τη σύσταση συνεταιριστικής ενεργειακής κοινότητας φαρμακοποιών η οποία δρομολογείται στην περιφέρειά μας και για την οποία θα υπάρξει αναλυτικότερη ενημέρωση.

Η εταιρία e.act είναι διαθέσιμη να εξυπηρετήσει όποιον συνάδελφο ενδιαφέρεται να ενταχθεί σε ένα από τα ενεργά προγράμματα και συμφώνησε ευγενικά να υπάρξει η δυνατότητα διάθεσης τόσο της παρουσίασής τους όσο και του οπτικοακουστικού υλικού του σεμιναρίου.

Υπενθυμίζεται ότι καθώς τα προγράμματα είναι ήδη ενεργά, τηρείται σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας e.act: 27420 25257
Πόπη – Λαπιδάκη Δημογέροντα: 6986520061
Δήμητρα Πρεντάκη: 6937166882
Email: info@e-act.gr
Ιστοσελίδα: www.e-act.gr

 

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης ΕΔΩ

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [382.29 KB]