ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας, συναισθανόμενος τη κρισιμότητα των στιγμών για τις οικογένειες και το περιβάλλον των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα... Δελτίο Τύπου: Συλλυπητήρια του ΦΣΚ για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας, συναισθανόμενος τη κρισιμότητα των στιγμών για τις οικογένειες και το περιβάλλον των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, επιθυμεί με τη σειρά του να εκφράσει την τεράστια λύπη και ολόψυχη συμπαράσταση του, κατά κύριο λόγο στους οικείους των ανυποψίαστων νεκρών θυμάτων αυτής της ανείπωτης τραγωδίας.

Οι σκέψεις όλων μας είναι επίσης και στους υπόλοιπους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας, που είτε νοσηλεύονται, είτε βρίσκονται σε κατάσταση μετατραυματικού σοκ, για τους οποίους οι υγειονομικοί και το λοιπό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας δίνουν τη μεγάλη μάχη αποκατάστασης των βλαβών τους και τους ευχαριστούμε θερμά.

Θερμές ευχαριστίες και στους πολύτιμους διασώστες πρώτης γραμμής, που λειτούργησαν και λειτουργούν κάτω από αντίξοες συνθήκες, σώζωντας ζωές.

Η Ελλάδα είναι, τούτη την ώρα, βαθιά λαβωμένη.

Για τον ΦΣΚ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΚΛΟΚΩΝΗ       ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ