Με το πέρας των τακτικών ΓΣ Απολογισμού του ΦΣΚ και του ΔΙΛΟΦΑΚΟ που διεξήχθησαν την Τετάρτη 22/2/2023 στα γραφεία του Συλλόγου μας, ακολούθησε... Τακτική ΓΣ του ΦΣΚ, Εθελοντική Αιμοδοσία και δωρεά αχρησιμοποίητων φαρμάκων στους ΦτΚ

 

Με το πέρας των τακτικών ΓΣ Απολογισμού του ΦΣΚ και του ΔΙΛΟΦΑΚΟ που διεξήχθησαν την Τετάρτη 22/2/2023 στα γραφεία του Συλλόγου μας, ακολούθησε Εθελοντική Αιμοδοσία που συνδιοργάνωσαν οι Φαρμακευτικός, Ιατρικός και Οδοντιατρικός Σύλλογος Κορινθίας, από κοινού με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου και με την πάντα πρόθυμη αρωγή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (τμήμα Κορίνθου) και του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κορίνθου αλλά και η διαλογή από εθελοντές του Συλλόγου μας αχρησιμοποίητων οικιακών φαρμάκων που δωρίζονται προς την φιλανθρωπική οργάνωση Φαρμακοποιοί του Κόσμου.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΦΣΚ 2023

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε για τις χθεσινές αποφάσεις της ΓΣ του Συλλόγου μας:

1) Mη παρακράτηση της ετήσιας εισφοράς του οικονομικού έτους 2024 από τα μέλη του ΦΣΚ, ως κίνηση οικονομικής ελάφρυνσης σε μια περίοδο ενεργειακής κρίσης και αύξησης του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων.

2) Eξουσιοδότηση του ΔΣ για συζήτηση προτάσεων με την τράπεζα Πειραιώς, τόσο για τα μέλη (π.χ καλύτερη προσφορά για POS), όσο και για τους λογαριασμούς Διλοφάκο και ΦΣΚ (προσφορά επιτοκίου στις καταθέσεις τους).

3) Eξουσιοδότηση του ΔΣ για εξέταση κι άλλων προτάσεων συνεργασίας με την εταιρεία ITEQ.

4) Υπογραφή Σύμβασης ΦΣΚ με ΤΑΠΑΣΑ (θα χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα για την έναρξη εκτέλεσης συνταγών του εν λόγω ταμείου, οπότε και θα λάβετε αναλυτική ενημέρωση).

5) Εξουσιοδότηση μέλους του ΔΣ για επιστροφή ληγμένων ναρκωτικών κρατικού μονοπωλείου και επανεφοδιασμό βιβλίων αγοράς τους, για όσα μέλη του ΦΣΚ έχουν εκκρεμότητα. Δηλώστε στην Γραμματεία του Συλλόγου, ποιοί το επιθυμείτε και λάβετε οδηγίες για τον τρόπο υλοποίησης.

6) Αποστολή εκ νέου ενημέρωσης στα μέλη, για όλα όσα ισχύουν αναφορικά με τον Τακτικό Έλεγχο.

Στόχος της Διοίκησης του ΦΣΚ είναι η Συμμετοχή στις Γενικές Συνελεύσεις και εν γένει στις Δράσεις Εξωστρέφειας και Εθελοντισμού, που διοργανώνει ο Σύλλογός μας, να αυξάνεται κάθε φορά. Ευχαριστούμε θερμά που, έστω με αργούς ρυθμούς, αυτός ο στόχος διαφαίνεται να γίνεται πράξη.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε όσους με χαρά αιμοδότησαν ή παρέμειναν αρκετές ώρες μετά το πέρας της ΓΣ στα γραφεία του Συλλόγου μας, προκειμένου να ετοιμάσουν την αποστολή αχρησιμοποίητων οικιακών φαρμάκων προς την φιλανθρωπική οργάνωση “Φαρμακοποιοί του Κόσμου “. Στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου, βγαίνουμε όλοι μας κερδισμένοι σε πολλαπλά επίπεδα.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ του ΦΣΚ,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΛΟΚΩΝΗ ΣΟΦΙΑ                        ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ