Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή συναδέλφων και των δύο Συλλόγων, πραγματοποιήθηκε φέτος και πάλι χορός και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φαρμακευτικού... Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΦΣΚ-ΙΣΚ

 

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή συναδέλφων και των δύο Συλλόγων, πραγματοποιήθηκε φέτος και πάλι χορός και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φαρμακευτικού και του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας. Μετά την πρώτη, κοινή διεξαγωγή αντίστοιχης εκδήλωσης το 2020 και την αναγκαστική παύση δύο ετών λόγω της πανδημίας, οι δύο Σύλλογοί μας ανανέωσαν και πάλι το ραντεβού τους, ενισχύοντας και εδραιώνοντας τους άρρηκτους δεσμούς συνεργασίας μεταξύ τους!

Στην εκδήλωση είχαμε την τιμή να παρευρεθούν επίσης πλήθος επίσημων προσκεκλημένων, Βουλευτές του νομού μας, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, Δήμων, οι Διοικητές της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και του Γ. Νοσοκομείου, καθώς και εκπρόσωποι του Οδοντιατρικού Συλλόγου, οι οποίοι και απηύθυναν χαιρετισμό ευχαριστώντας εν γένει τους Υγειονομικούς για την προσφορά τους στην κοινωνία κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Δείτε φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ