Κόρινθος, 19/1/2023 Αριθμ. Πρωτ.: 7 Προς: Τράπεζα Πειραιώς   Κύριοι, Κατόπιν αιτημάτων φαρμακοποιών – μελών του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε... Αίτημα ΦΣΚ προς την Τράπεζα Πειραιώς για μείωση προμηθειών και παροχή τερματικών pos

 

Κόρινθος, 19/1/2023

Αριθμ. Πρωτ.: 7

Προς: Τράπεζα Πειραιώς

 

Κύριοι,

Κατόπιν αιτημάτων φαρμακοποιών – μελών του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει από την Τράπεζά σας να προβεί σε οικονομικότερη προσφορά για τα εξής:

1 ον ) Το ποσοστό προμήθειας που λαμβάνει για τις συναλλαγές μέσω τερματικού pos, ώστε αυτό να καθοριστεί για τα φαρμακεία – μέλη του ΔΙΛΟΦΑΚΟ σε κατώτερο ύψος από αυτό που ισχύει σήμερα.

2 ον ) Τη διάθεση δεύτερου pos τερματικού λειτουργίας ή έξτρα pin pads, χωρίς χρέωση ή με κατώτερη χρέωση από την ισχύουσα, για τα φαρμακεία των μελών του ΦΣΚ.

Οι λόγοι για τους οποίους αξιώνουμε από την Τράπεζά σας τα ανωτέρω, είναι ο υπέρμετρα αυξημένος όγκος συναλλαγών μέσω κάρτας τα τελευταία έτη μέσω των φαρμακείων μας, συγκριτικά με τον όγκο των αντίστοιχων συναλλαγών κατά τη σύναψη συμφωνίας της Τράπεζάς σας με τον ΠΦΣ κατά το παρελθόν.

Παρακαλούμε όπως λάβετε υπ’ όψιν σας την μακροχρόνια συνεργασία τόσο του ΦΣΚ και του ΔΙΛΟΦΑΚΟ, όσο και του συνόλου των φαρμακοποιών της Π.Ε. Κορινθίας, μετά από ισχυρή παρότρυνση του Συλλόγου μας, με την Τράπεζά σας.

Για τις δικές σας ενέργειες.

Εκ μέρους του Δ. Σ. του Φ.Σ.Κ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΛΟΚΩΝΗ ΣΟΦΙΑ         ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ