Για την παροχή Σκευασμάτων Ειδικής Διατροφής στους δικαιούχους που υπόκεινται σε ακτινοθεραπεία, και ειδικότερα για την περίπτωση Α3ε Ακτινική εντερίτιδα (Κ52.0) με υποχρεωτικό... ΕΟΠΥΥ:  Αναφορικά με την παροχή σκευασμάτων ειδικής διατροφής σε δικαιούχους που υποβάλλονται σε ακτινοθεραπεία

 

Για την παροχή Σκευασμάτων Ειδικής Διατροφής στους δικαιούχους που υπόκεινται σε ακτινοθεραπεία, και ειδικότερα για την περίπτωση Α3ε Ακτινική εντερίτιδα (Κ52.0) με υποχρεωτικό δεύτερο πεδίο το Κ90, και ακτινική οισοφαγίτιδα (Κ20.8) με δεύτερο πεδίο Τ66 ή Κ22.2 με δεύτερο πεδίο Ζ92.3, του Άρθρου 10 του ισχύοντος ΕΚΠΥ, όπως αυτό έχει τροποποιηθεί και ισχύει:

I. Τα Σκευάσματα Ειδικής Διατροφής θα μπορούν να συνταγογραφηθούν σε ηλεκτρονικές γνωματεύσεις ΕΚΠΥ τουλάχιστον τρεις (3) εβδομάδες μετά την έναρξη της ακτινοθεραπείας.

II. Το χρονικό διάστημα παροχής Σκευασμάτων Ειδικής Διατροφής ορίζεται έως και (1) μήνα μετά τη λήξη της ακτινοθεραπείας.

Οι παραπάνω προϋποθέσεις θα επιβεβαιώνονται συστημικά με διασύνδεση της εφαρμογής ηλεκτρονικής συνταγογράφησης Γνωματεύσεων ΕΚΠΥ με την εφαρμογή e-radiotherapy»

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΣ ΕΟΠΥΥ

ΣΟΛΩΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ και ΠΡΟΕΔΡΟΣ
του Δ.Σ. Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ ΘΕΑΝΩ

 

Το άρθρο αυτό θα βρίσκεται πάντα στην κατηγορία μας «ΕΟΠΥΥ-ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ για τα ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΔΙΑΒΗΤΗ-Σκευάσματα Ειδικής Διατροφής / Ειδικά θέματα»