Το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου με επικεφαλής τον Υποδιοικητή κ. Ανδρέα Γεώργαρη – Αστυνόμο Β΄, σε συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κορινθίας και την... Δωρεάν αλκοολομετρα από την Τροχαία Κορίνθου τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κορινθίας & την ΣΥ.ΦΑ.ΚΟ. στον “Οδηγό της Παρέας”

 

Το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου με επικεφαλής τον Υποδιοικητή κ. Ανδρέα Γεώργαρη – Αστυνόμο Β΄, σε συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κορινθίας και την ΣΥ.ΦΑ.ΚΟ. προπαραμονή Χριστουγέννων το βράδυ της Παρασκευής 23/12/2022 στην πόλη της Κορίνθου, μοίρασε στους διερχόμενους οδηγούς αλκοολόμετρα πολλαπλών χρήσεων στα πλαίσια προγραμματισμένης δράσης οδικής ασφάλειας για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων με τίτλο “Γίνε ο Οδηγός της Παρέας”
και με κεντρικό μήνυμα “το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί”.

Σκοπός της εν λόγω δράσης, που είχε μεγάλη απήχηση, ήταν η ευαισθητοποίηση των οδηγών σχετικά με τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί η κατανάλωση αλκοόλ σε σχέση με την οδήγηση και η ενθάρρυνση τους να επιλέξουν τον “Οδηγό της Παρέας”, ο οποίος αποφασίζεται από την παρέα πριν ξεκινήσει την έξοδο της και ο οποίος φροντίζει να οδηγήσει με ασφάλεια την παρέα του πίσω
στο τέλος της βραδιάς.