Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ διοργανώνει και φέτος το 6ο Συνέδριο του «Αύριο Ένα Νέο Επάγγελμα». Θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, διαδικτυακά, από... 6ο Συνέδριο ΠΕΙΦΑΣΥΝ: «Η υπεραξία του φαρμακείου στη νέα εποχή»

 

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ διοργανώνει και φέτος το 6ο Συνέδριο του «Αύριο Ένα Νέο Επάγγελμα».

Θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, διαδικτυακά, από τις 10:00 έως 15:00.

Το φετινό συνέδριο που έχει τίτλο «Η υπεραξία του φαρμακείου στη νέα εποχή» στοχεύει να αναδείξει και να αξιοποιήσει τις «επιτυχίες» που σημείωσαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας τα ελληνικά φαρμακεία, παρέχοντας συντονισμένα θεσμοθετημένες υπηρεσίες υγείας.

Για πρώτη φορά ο Όμιλος φέρνει στο προσκήνιο τις ανάγκες των φαρμακοποιών και της κοινωνίας, διεξάγοντας πανελλαδική έρευνα με δύο δημοσκοπήσεις σε συνεργασία με την εταιρεία Alco και ανοίγοντας έτσι το διάλογο για το εάν οι φαρμακοποιοί είναι έτοιμοι να αναπτύξουν επιπλέον υπηρεσίες και αν η κοινωνία τις επιζητά.

Στο συνέδριο θα συζητηθούν επίσης οι ψηφιακές καινοτομίες και τα τεχνολογικά άλματα που έχουν σημειωθεί και πώς αυτά μπορούν να εντάξουν τον φαρμακοποιό στις ομάδες φροντίδας των ασθενών του ενώ δύο ακόμα sessions ολοκληρώνουν το φετινό συνέδριο και θα αφορούν τη συνδρομή του φαρμακοποιού στον αναλφαβητισμό της υγείας αλλά και για την ψυχολογική του ενθάρρυνση.

Το Συνέδριο του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ πραγματοποιείται τα τελευταία έξι χρόνια είτε σε φυσικό είτε σε διαδικτυακό περιβάλλον με τη συμμετοχή εκατοντάδων φαρμακοποιών και βοηθών φαρμακείου, στελεχών της φαρμακευτικής αγοράς, επιστήμονες και θεσμικούς φορείς. Τα τελευταία τρία χρόνια, σεβόμενοι τους περιορισμούς που επέβαλε η νόσος Covid-19, το Συνέδριο διεξάγεται διαδικτυακά με σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία που δίνουν τη δυνατότητα στους συνέδρους και τους ομιλητές να συμμετέχουν, να αλληλοεπιδρούν και να εκφράζουν άμεσα τα ερωτήματα και τις θέσεις τους.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ