Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 31/10/22, τηλεδιάσκεψη-ενημέρωση του ΔΣ του ΦΣΚ με τον Πρόεδρο του ΙΣΚ κ.κ. Χρυσοβαλάντη Μέλλο, παρουσία και αρκετών συναδέλφων που απέστειλαν στοιχεία... Τηλεδιάσκεψη Φαρμακευτικού και Ιατρικού συλλόγου για τη λειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων-Κοινή επιστολή προς την 6η ΥΠΕ

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 31/10/22, τηλεδιάσκεψη-ενημέρωση του ΔΣ του ΦΣΚ με τον Πρόεδρο του ΙΣΚ κ.κ. Χρυσοβαλάντη Μέλλο, παρουσία και αρκετών συναδέλφων που απέστειλαν στοιχεία ελλιπούς ή ανύπαρκτης επισκεψιμότητας ΠΙ από ιατρό.

Στην τηλεδιάσκεψη αυτή, συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η ανάληψη θεσμικών πρωτοβουλιών προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ υπήρξε λεπτομερής ενημέρωση για την τωρινή κατάσταση στην επισκεψιμότητα των ΠΙ από ιατρό, η οποία ήδη παρουσιάζει σημεία βελτίωσης.

Ακολουθεί το νέο έγγραφο επί του θέματος προς τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, το οποίο συνυπογράφουν ο Ιατρικός και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας, λαμβάνοντας υπόψη τη συνάντηση με τους Διευθυντές των ΚΥ της ΠΕ Κορινθίας, κατά την Παρασκευή 21/10/22.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [526.95 KB]