Η Παγκόσμια Ημέρα Φαρμακοποιού, αφορμή για μια εκπαιδευτική ημερίδα στον Σύλλογο μας, με το πολύ ενδιαφέρον θέμα της δυνατότητας πλέον για “Επιτυχημένη Διαχείριση... Παγκόσμια Ημέρα Φαρμακοποιού: 25 Σεπτεμβρίου-Παχυσαρκία και ο ρόλος του Φαρμακοποιού

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Φαρμακοποιού, αφορμή για μια εκπαιδευτική ημερίδα στον Σύλλογο μας, με το πολύ ενδιαφέρον θέμα της δυνατότητας πλέον για “Επιτυχημένη Διαχείριση της Παχυσαρκίας στον πληθυσμό, με τη συνεργασία Ιατρού και Φαρμακοποιού”.

Τα επιστημονικά δεδομένα είναι στην εποχή μας πολύ αισιόδοξα ως προς την ύπαρξη θεραπευτικής προσέγγισης σε μια χρόνια νόσο-μάστιγα για τις σύγχρονες κοινωνίες! Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Νovo Nordisk Hellas και τον Γ. Διευθυντή της κ. Παπαδημητρίου Ολύμπιο για την προσφορά της συγκεκριμένης εκπαίδευσης στα μέλη μας, μέσω δύο εξαιρετικών εκπαιδευτών: του Ιατρού Αλέξανδρου Μουρουγλάκη και του Κλινικού Φαρμακοποιού Διαμαντή Κλημεντίδη.

Την εκδήλωση μας, τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του ΙΔΕΕΑΦ κ. Σεραφείμ Ζήκας, ο οποίος σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΠΦΣ κ Α. Βαλτά, υποστηρίζουν πάντα τον εμπλουτισμό της εκπαίδευσης του Έλληνα Φαρμακοποιού με σύγχρονη θεματολογία.