Αγαπητοί μας,   «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από τις 2 Μαρτίου 2022 έως και τις 9 Μαΐου 2022 σας καλεί να συμμετέχετε στη... Λαχειοφόρος από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

Αγαπητοί μας,

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» από τις 2 Μαρτίου 2022 έως και τις 9 Μαΐου 2022 σας καλεί να συμμετέχετε στη Λαχειοφόρο Αγορά, που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά, και να ενισχύσετε με την πολύτιμη συμμετοχή σας το εξειδικευμένο έργο του Οργανισμού δίπλα σε κάθε ευάλωτο παιδί και οικογένεια.

 

Αποκτήστε τους λαχνούς σας, δωρίστε τους στους αγαπημένους σας ή στους συνεργάτες σας, ώστε να προσφέρετε περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά Χαμόγελα σε χιλιάδες παιδιά που χρειάζονται την υποστήριξη όλων μας. Τους λαχνούς θα τους βρείτε είτε φυσικά σε όλους τους χώρους του Οργανισμού μας είτε  ηλεκτρονικά από το link https://giatoxamogelo.gr/

 

Ο κατάλογος περιέχει πλούσια δώρα, ευγενική προσφορά εταιρειών. Πρώτο μεγάλο δώρο, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο SmartForFour! Scooter Yamaha, έπιπλα, προϊόντα τεχνολογίας, όργανα γυμναστικής, διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία, κοσμήματα, δωροεπιταγές…είναι μερικά από τα δώρα που μπορεί να γίνουν δικά σας.

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, και ώρα 18:00.

 

Όλα τα έσοδα από την πώληση των λαχνών, θα αξιοποιηθούν για την κάλυψη των  εκπαιδευτικών αναγκών των 303 παιδιών που μεγαλώνουν στα 11 Σπίτια του Οργανισμού προκειμένου να αποκτήσουν τις κατάλληλες γνώσεις και τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να «χτίσουν» το μέλλον τους σε γερές βάσεις.

 

Περισσότερα για τη λειτουργία των Σπιτιών του Οργανισμού μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.hamogelo.gr/gr/el/paidia-thimata-vias:spitia/

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανταποκρίνεται καθημερινά στις πολύπλευρες ανάγκες χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα.

Πολλές από αυτές, χάρη στη δική σας πολύτιμη υποστήριξη.

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε περεταίρω,

 

Με εκτίμηση,

Άννα Τσαντήλα

 

Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι