Αγαπητοί συνάδελφοι Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε για την απόφαση του ΠΦΣ και του ΙΔΕΕΑΦ να προχωρήσει σε νέο κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων “Φαρμακείο... Σεμινάριο ΙΔΕΕΑΦ  Φ. Συλλόγων Πελοποννήσου: «Φαρμακείο & Φορολογική διαχείριση»

 

Αγαπητοί συνάδελφοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε για την απόφαση του ΠΦΣ και του ΙΔΕΕΑΦ να προχωρήσει σε νέο κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων “Φαρμακείο & φορολογική διαχείριση”, σε συνεργασία με τους τοπικούς Φαρμακευτικούς Συλλόγους, καθώς ο φαρμακοποιός σήμερα οφείλει να κατανοεί το πλαίσιο λειτουργίας του φαρμακείου του, να εναρμονίζεται στα ισχύοντα οικονομικά πρότυπα, να συμμορφώνεται με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις για να αναπτύσσεται χωρίς κινδύνους σε ένα υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Με κεντρικό θέμα «Φορολογική λειτουργία φαρμακείου – Ορθές πρακτικές στην άσκηση δραστηριοτήτων – Φορολογικοί Έλεγχοι», τα διαδικτυακά σεμινάρια διεξάγονται ανά Περιφέρεια, για τους φαρμακοποιούς-μέλη των τοπικών Φαρμακευτικών Συλλόγων, έχουν 3ωρη διάρκεια και εισηγητής τους είναι ο φοροτεχνικός και συγγραφέας λογιστικών- φορολογικών βιβλίων κ. Γιώργος Κορομηλάς.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εστιάσει εκεί που ο σύγχρονος φαρμακοποιός, υπό το βάρος των πολλαπλών απαιτήσεων της επιστημονικής του εργασίας, κρίνεται απαραίτητο συνολικά να ενισχύσει τη γνώση του, συνεπώς να προστατευθεί.

Σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή και να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που θα διεξαχθεί, σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ειδικά για τα μέλη των Φ. Σ. Αιγιαλείας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας & Μεσσηνίας, την

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022, από τις 17:00 έως 20:00,

μέσω της ειδικής πλατφόρμας του ΙΔΕΕΑΦ.

Για την παρακολούθηση δεν υπάρχει κόστος, αλλά απαιτείται να έχει προηγηθεί η εγγραφή στην ιστοσελίδα του ΙΔΕΕΑΦ www.ideeaf.gr (για όποιους δεν την έχουν κάνει ήδη) & στη συνέχεια η εγγραφή στο σεμινάριο, στη σελίδα www.ideeaf.gr/forologika.

ΕΓΓΡΑΦΗ στο ΙΔΕΕΑΦ: Στη σελίδα www.ideeaf.gr, πατήστε επάνω δεξιά το κουμπί «Εγγραφή». Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, επιλέξτε ένα δικό σας κωδικό στο αντίστοιχο πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

ΕΓΓΡΑΦΗ στο σεμινάριο: Συνδεθείτε στο ΙΔΕΕΑΦ από το κουμπί «Είσοδος» βάζοντας το email σας και τον κωδικό σας και στη συνέχεια πηγαίνετε στη σελίδα του σεμιναρίου της περιφέρειάς σας (www.ideeaf.gr/forologika) και πατήστε το κουμπί «Δήλωση Συμμετοχής». Θα λάβετε άμεσα στο email σας επιβεβαίωση της εγγραφής σας (ελέγξτε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία spam).

Όλοι οι εγγεγραμμένοι θα λάβουν στο email τους πριν τη διεξαγωγή του, τις οδηγίες σύνδεσης και το προσωπικό link παρακολούθησης και θα μπορούν να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους προς τον εισηγητή, μέσω γραπτού chat.

Επισυνάπτουμε πληροφορίες για το περιεχόμενο και το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας στο www.ideeaf.gr/forologika

Για οποιαδήποτε πληροφορία επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα του σεμιναρίου ή επικοινωνήστε με τον Σύλλογο σας, με το ΙΔΕΕΑΦ (210-3410372) και με την οργανώτρια εταιρεία NOUFIO (210-2775219).

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [754.93 KB]