Η τραγωδία που ζει όλη η χώρα αυτές τις μέρες λόγω των μεγάλων μετώπων των πυρκαγιών που μαίνονται είναι ανείπωτη! Όλοι μας παρακολουθούμε... Ο ΦΣΚ θα συνεισφέρει στην πανελλαδική προσπάθεια για τις πυρκαγιές

 

Η τραγωδία που ζει όλη η χώρα αυτές τις μέρες λόγω των μεγάλων μετώπων των πυρκαγιών που μαίνονται είναι ανείπωτη! Όλοι μας παρακολουθούμε τις εξελίξεις και προσπαθούμε να βοηθήσουμε ηθικά και υλικά στην αντιμετώπισή της.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Εκφράζουμε τη λύπη και τη συμπαράστασή μας στους πληγέντες, τη στήριξή μας στους πυροσβέστες, εθελοντές, στρατιώτες, αστυνομικούς και άλλους που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στα μέτωπα των πυρκαγιών και σχεδιάζουμε τη δική μας συμμετοχή στην πανελλαδική προσπάθεια.

Από τη Δευτέρα 9/8 ο ΦΣΚ σε συνεννόηση με αρμόδιους φορείς θα συνεισφέρει με όποιον τρόπο αποφασιστεί ότι είναι ο πλέον πρόσφορος και θα ενημερώσει τα μέλη του που θα θελήσουν να συνεισφέρουν ατομικά. Μέλη του ΔΣ θα οριστούν να συντονίσουν τις ενέργειές μας.

Με την ευχή να λάβει τέλος η εθνική και διεθνής φυσική καταστροφή το συντομότερο,

Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας