ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ένα διαφορετικό λοιπόν Πάσχα κι εφέτος λόγω της πανδημίας του φονικού ιού SARS-COV2. Ως επαγγελματίες υγείας νιώθουμε την... Δελτίο τύπου του ΦΣΚ για τα self tests και ευχές για το Πάσχα

 

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα διαφορετικό λοιπόν Πάσχα κι εφέτος λόγω της πανδημίας του φονικού ιού SARS-COV2.

Ως επαγγελματίες υγείας νιώθουμε την ανάγκη να καλέσουμε τους συμπολίτες μας να λειτουργήσουν με σύνεση και προσοχή, ώστε να μην προκληθεί επιδείνωση της διασποράς του κορωνοϊού και νέο πισωγύρισμα στην όποια σταδιακή βελτίωση αρχίζει να διαφαίνεται.

Προγραμματίστε τον εμβολιασμό σας και διεξάγετε τους προληπτικούς ελέγχους που υποχρεούστε με συνέπεια.

Όλοι μαζί ας αξιωθούμε την έξοδο από την πρωτόγνωρη αυτή υγειονομική κρίση, με όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.

Ενημερώνουμε το κοινό ότι η πλατφόρμα διάθεσης δωρεάν self tests στους δικαιούχους βάσει της τελευταίας ΚΥΑ, θα είναι κλειστή από το Μεγάλο Σάββατο στις 20:00 έως και την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 στις 08:00 π.μ όπως και κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι και τη λήξη της δωρεάν διάθεσης τους που είναι στα τέλη Μαΐου, καθώς και ότι τα φαρμακεία αδυνατούν να διαθέτουν self tests στη διάρκεια των διανυκτερεύσεων.

Ευλαβικές Άγιες ημέρες σε όλους σας!