Σύμφωνα με ενημέρωση του ΠΦΣ, όσοι συνάδελφοι δεν κατάφεραν να εκτυπώσουν την ετήσια βεβαίωση παρακρατήσεων από την ΚΜΕΣ ώστε να κόψουν το Πιστωτικό... Παράταση υποβολής πιστωτικού τιμολογίου rebate στον ΕΟΠΥΥ

 

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΠΦΣ, όσοι συνάδελφοι δεν κατάφεραν να εκτυπώσουν την ετήσια βεβαίωση παρακρατήσεων από την ΚΜΕΣ ώστε να κόψουν το Πιστωτικό Τιμολόγιο για το rebate (ή περικοπές) του 2020, μπορούν να καταθέσουν κανονικά τις συνταγές τους και να το υποβάλλουν με την επόμενη κατάθεση!

Απλά θα πρέπει πάλι να το εκδώσουν με ημερομηνία 31/12/2020 και φυσικά να το δηλώσουν στην φόρμα της ΚΜΕΣ βάζοντας 1 στην ειδική θέση «πιστωτικά παραστατικά» (αν κόψουν 1 τιμολόγιο για όλα).

Δείτε το μήνυμα του ΠΦΣ:

ΓIA OΣOYΣ ΣYNAΔEΛΦOYΣ ANTIMETΩΠIZOYN ΠPOBΛHMATA ΣTHN EKTYΠΩΣH THΣ ETHΣIAΣ BEBAIΩΣHΣ ΠAPAKPATHΣEΩN, ZHTHΘHKE KAI ΔOΘHKE H ΔYNATOTHTA YΠOBOΛHΣ TOY ΠIΣTΩTIKOY TIMOΛOΓIOY TON EΠOMENO MHNA, ΠANTA ME HMEPOMHNIA EKΔOΣHΣ 31-12-2020.H ΣYMΠΛHPΩΣH TOY ΠEΔIOY “ΠIΣTΩTIKA ΠAPAΣTATIKA” ΣTH ΦOPMA TOY ΣYNOΔEYTIKOY ΣHMEIΩMATOΣ YΠOBOΛHΣ ΣTHN ΠYΛH KMEΣ, ΘA ΓINEI EΠIΣHΣ TON EΠOMENO MHNA.

 

Λεπτομέρειες ΕΔΩ