ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε διαδικτυακό (Live) σεμινάριο για τον Εμβολιασμό για τα μέλη των Φ. Σ. Αργολίδας, Κορινθίας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου... ΙΔΕΕΑΦ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε διαδικτυακό (Live) σεμινάριο για τον Εμβολιασμό

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε διαδικτυακό (Live) σεμινάριο για τον Εμβολιασμό για τα μέλη των Φ. Σ. Αργολίδας, Κορινθίας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020, και ώρες 18:00-20:00

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Σεμιναρίων των Φαρμακοποιών, που διεξήχθη διαδικτυακά, σε ζωντανή μετάδοση (LIVE), λόγω της πανδημίας, ξεκινά ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων για θέματα Φαρμακευτικής Φροντίδας, σε συνεργασία με τοπικούς Φαρμακευτικούς Συλλόγους.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με θέμα: «Εμβολιασμοί ενηλίκων-Ασφάλεια & Αποτελεσματικότητα Εμβολίων-Αντιμετωπίζοντας την Εμβολιοφοβία στο Φαρμακείο». Εκπαιδευτής είναι και πάλι ο εξαιρετικός συνάδελφος Διαμαντής Κλημεντίδης, MSc in Clinical Pharmacy.

Ο ρόλος του σύγχρονου φαρμακοποιού στη μεγιστοποίηση της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού είναι κομβικής σημασίας, και αναγνωρισμένος από φορείς παγκόσμιας εμβέλειας, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Σκοπός των σεμιναρίων αυτών, είναι να αποκτήσουν οι φαρμακοποιοί όλες τις γνώσεις που απαιτούνται, ώστε να αποτελέσουν αξιόπιστο και στιβαρό κρίκο του συστήματος πρωτοβάθμιας περίθαλψης, στην εθνική καμπάνια προώθησης του νευραλγικού ζητήματος του εμβολιασμού ενηλίκων.

Από τεχνικής άποψης έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα, ώστε τα σεμινάρια να εξασφαλίζουν την ενεργό συμμετοχή και την αφομοίωση της γνώσης από κάθε συμμετέχοντα συνάδελφο.

Σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή και να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που θα διεξαχθεί, σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ειδικά για τα μέλη των Φ. Σ. Αργολίδας, Κορινθίας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020, από τις 18:00 έως 20:00, στην ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα της ιστοσελίδας www.ideeaf.gr. Χορηγοί του σεμιναρίου είναι οι εταιρείες ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ και MSD.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε φαρμακοποιούς, μοριοδοτείται με 2 μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης από το ΙΔΕΕΑΦ και η εγγραφή του είναι δωρεάν.

Για την παρακολούθηση απαιτείται να έχει προηγηθεί η εγγραφή σας στο σεμινάριο, στη σελίδα www.ideeaf.gr/emvoliasmos-live καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός 80 συμμετεχόντων, για να διασφαλιστεί η σωστή επικοινωνία με τον εισηγητή στη διάρκεια του σεμιναρίου και να προκύπτει ουσιαστική γνώση μετά την παρακολούθησή του (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Οι εγγεγραμμένοι φαρμακοποιοί θα λάβουν αναλυτικές οδηγίες για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, τόσο για τεχνικά, όσο και για λειτουργικά θέματα, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του.

Για την παρακολούθηση ο φαρμακοποιός θα χρειαστεί τον υπολογιστή του, σταθερό ή φορητό (όχι κινητό τηλέφωνο), ο οποίος θα πρέπει να διαθέτει ήχο και κάμερα ή μόνο ήχο, καθώς και περιηγητή (browser) τον Chrome. Έτσι θα μπορεί να υποβάλλει προφορικές ερωτήσεις ή γραπτές. Οι φαρμακοποιοί που διαθέτουν υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο ή tablet θα μπορούν να υποβάλουν γραπτέ ερωτήσεις, μέσω chat.

Σας καλούμε να αξιοποιήσετε τη δυνατότητα συμμετοχής στα διαδικτυακά σεμινάρια, αναβαθμίζοντας τις γνώσεις και το ρόλο μας στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του σύγχρονου κοινωνικού φαινομένου της εμβολιοφοβίας.

Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας στο www.ideeaf.gr/emvoliasmos-live

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και το περιεχόμενο-πρόγραμμα (σας το επισυνάπτουμε) επισκεφθείτε τη σελίδα ή επικοινωνήστε με τον Σύλλογο σας, με το ΙΔΕΕΑΦ (210-3410372) και με την οργανώτρια εταιρεία NOUFIO (210-2775219).

Με εκτίμηση,

Για τον ΠΦΣ                    Για το ΙΔΕΕΑΦ                  Για τον Φ.Σ. Αργολίδας

Απόστολος                           Σεραφείμ                                Αριστέα
  Βαλτάς                                    Ζήκας                                Κατσουλάκου
Πρόεδρος ΔΣ                   Πρόεδρος ΔΣ                            Πρόεδρος ΔΣ

Για τον Φ.Σ. Κορινθίας     Για τον Φ.Σ. Αρκαδίας    Για τον Φ.Σ. Μεσσηνίας

Σοφία                                          Βασιλική                             Σωτήριος
Κλοκώνη                                    Φράγκου                         Αργυρόπουλος
Πρόεδρος ΔΣ                              Πρόεδρος ΔΣ                          Πρόεδρος ΔΣ

 

Δείτε και κατεβάστε το πρόγραμμα ΕΔΩ

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [659.88 KB]