Στην προσπάθειά μας να βελτιστοποιήσουμε την μεταξύ μας επικοινωνία, εγκαινιάζουμε σήμερα το νέο app του Συλλόγου μας! Οι εφαρμογές αυτές για κινητά (app)... Το νέο app του Συλλόγου μας είναι στον αέρα!

 

Στην προσπάθειά μας να βελτιστοποιήσουμε την μεταξύ μας επικοινωνία, εγκαινιάζουμε σήμερα το νέο app του Συλλόγου μας! Οι εφαρμογές αυτές για κινητά (app) είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος επιτυχημένης αλλά και αμφίδρομης επικοινωνίας, άρα θεωρήσαμε ότι είναι ένα απαραίτητο όπλο που έπρεπε να προσθέσουμε στη φαρέτρα μας!

Ως ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε θερμά τον συνάδελφο Γιώργο Σολούπη από την Μεσσηνία, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, σχεδίασε και πραγματοποίησε σε χρόνο ρεκόρ και με ιδιαίτερα υψηλά standards την εφαρμογή αυτή!

Παρακάτω έχουμε σχεδιάσει για εσάς οδηγίες για το πως θα κατεβάσετε το νέο app στα κινητά σας (μόνο android όχι i-phone ακόμα). Μπορείτε να τις διαβάσετε ή/και να πατήσετε το σύνδεσμο ΕΔΩ για να τις κατεβάσετε και να τις εκτυπώσετε.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΚΛΟΚΩΝΗ    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ

 

Πατήστε από το κινητό σας ΕΔΩ και θα ανοίξει αυτόματα το app να το κατεβάσετε

 

Οδηγίες για το νέο app του ΦΣΚ