Ολοκληρώθηκε σήμερα η δωρεά ειδών ατομικής προστασίας και υγιεινής στα Κέντρα Υγείας τοου Νομού. Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ προσέφερε στα 6 Κέντρα Υγείας του Νομού... Δωρεά υγειονομικού υλικού από ΠΕΙΦΑΣΥΝ και συντονισμό του ΦΣ Κορινθίας στα ΚΥ του νομού

 

Ολοκληρώθηκε σήμερα η δωρεά ειδών ατομικής προστασίας και υγιεινής στα Κέντρα Υγείας τοου Νομού. Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ προσέφερε στα 6 Κέντρα Υγείας του Νομού Κορινθίας μάσκες και αντισηπτικά με προτεραιότητα σε αυτά αστικού τύπου. Είχε προηγηθεί αντίστοιχη δράση προσφοράς στο Νοσοκομείο της Κορίνθου και εξοπλισμού των μονάδων του ΕΚΑΒ (δείτε ΕΔΩ). Τις επαφές με την τοπική υγειονομική διοίκηση και το συντονισμό της δράσης είχε αναλάβει το Δ.Σ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας.

Η παράδοση στο ΚΥ Κιάτου (700 τεμ. μάσκες και 2 τεμ. 4λίτρα αντισηπτικό) παρουσία της αντιπροέδρου του ΦΣΚ κ. Βασιλείου Βιργινίας και της Ταμία κ. Σκαρμούτσου Φωτεινής:

 

Η παράδοση υλικού στο ΚΥ Λουτρακίου (400 τεμ. μάσκες και 1 τεμ. 4λίτρο αντισηπτικό) και Γκούρας (300 τεμ. μάσκες) παρουσία του Γ.Γ. κ. Τσιριμπή Δημητρίου (για το ΚΥ Γκούρας παρέλαβε η ιατρός κ. Παπαδοπούλου):

 

Η παράδοση στο ΚΥ Νεμέας (400 τεμ. μάσκες και 1 τεμ. 4λίτρο αντισηπτικό) παρουσία της κ. Πολυξένης Δημητρίου:

 

Η παράδοση στο ΚΥ Κορίνθου (700 τεμ. μάσκες) παρουσία του ειδικού Γραμματέα του ΦΣΚ κ. Γιώργου Μαρίνου:

 

Η παράδοση στο ΚΥ Ξυλοκάστρου (500 τεμ. μάσκες και 2 τεμ. 4λίτρα αντισηπτικό) παρουσία της αντιπροέδρου του ΦΣΚ κ. Βασιλείου Βιργινίας και της Ταμία κ. Σκαρμούτσου Φωτεινής: