Πραγματοποιήθηκε  στην Τρίπολη το 1ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου με θέμα:  «Καινοτόμες Υπηρεσίες στο Σύγχρονο Φαρμακείο» στις 8 και 9 Ιουνίου 2019, με τη... 1ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου

Πραγματοποιήθηκε  στην Τρίπολη το 1ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου με θέμα:  «Καινοτόμες Υπηρεσίες στο Σύγχρονο Φαρμακείο» στις 8 και 9 Ιουνίου 2019, με τη συνδιοργάνωση των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αργολίδος, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας και με την υποστήριξη της Χαραμή Α.Ε.

Οι ομιλίες του Συνεδρίου εστιάστηκαν σε νέες υπηρεσίες, δραστηριότητες και συμπεριφορές για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την εξέλιξη του επαγγέλματος. Επίσης κατά τη διάρκειά του βραβεύτηκαν Πρόεδροι Φαρμακευτικών Εταιρειών και Ακαδημαϊκοί Φαρμακοποιοί, με καταγωγή από την Πελοπόννησο, για τη συμβολή τους στην εξέλιξη της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας και της Φαρμακευτικής Επιστήμης.

Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Συνέδριο το καθιερώνει ως θεσμό με το 2ο Συνέδριο να πραγματοποιείται τον Μάιο του 2020 στην Καλαμάτα.