Κατόπιν επανειλημμένων επαφών του Συλλόγου  μας και συγκεκριμένα της Προέδρου κας Μπάρτζη Αναστασίας  και του μέλους του ΔΣ του Π.Φ.Σ. κου Σιαπκαρά Παναγιώτη με... Παρουσίαση Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου

bankΚατόπιν επανειλημμένων επαφών του Συλλόγου  μας και συγκεκριμένα της Προέδρου κας Μπάρτζη Αναστασίας  και του μέλους του ΔΣ του Π.Φ.Σ. κου Σιαπκαρά Παναγιώτη με τον Πρόεδρο , το Γενικό Διευθυντή και το Δ.Σ. της Συνεταιριστικής ΤράLOGOWEB11.gifπεζας και με τη παρουσία και βοήθεια του Βουλευτή Κορινθίας κου Δήμα Χρίστου, κατέληξαν στην έκδοση ενός χρηματοδοτικού προϊόντος που πιστεύουμε ότι θα είναι χρήσιμο για τους φαρμακοποιούς.

Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου κ. Γεώργιος Δαλαμαρίνης, ο Γενικός   Διευθυντής κ. Πέτρος Σανταμούρης και το διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην επίσημη παρουσίαση του νέου, καινοτόμου προϊόντος MediΣυν, το οποίο απευθύνεται στους φαρμακοποιούς της Πελοποννήσου.

Την εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου μας προϊόντος θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

[stextbox id=”warning”]Η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στις 14.00 π.μ. στα κεντρικά γραφεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου, Λεωφόρος Αθηνών 31 – 33, Κόρινθος.[/stextbox]

 Τηλ. Επικοινωνίας με γραφείο Προέδρου 27410 74720 κα Αγγελική Τσουλουχά