Ύστερα από τη θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ ο εκσυγχρονισμός και η λειτουργική αναβάθμιση των Κέντρων...
[post-date]

Ύστερα από τη θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ ο εκσυγχρονισμός και η λειτουργική αναβάθμιση των Κέντρων Υγεία Γκούρας, Κιάτου και Ξυλοκάστρου στην Κορινθία, με συνολικό προϋπολογισμό 1,4 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, στο Κέντρο Υγείας Γκούρας που εξυπηρετεί 2.000 κατοίκους της ορεινής Κορινθίας, η χρηματοδότηση φτάνει τα 826.600 ευρώ και αφορά εργασίες αναβάθμισης του δικτύου θέρμανσης και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, αναβάθμισης και έκδοσης άδειας ανελκυστήρα, τοποθέτησης ηλιακών συλλεκτών, αντικατάστασης ειδών υγιεινής και πλακιδίων όπου κρίνεται απαραίτητο, χρωματισμού, βελτίωσης του κατεστραμμένου δαπέδου στους χώρους υποδοχής, αντικατάστασης εξωτερικών κουφωμάτων και βελτίωση εξωτερικής πλακόστρωσης.

Εξάλλου, με 340.000 ευρώ θα εκσυγχρονιστεί μέσω ΕΣΠΑ και το Κέντρο Υγείας Κιάτου και με 249.000 ευρώ το Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου, στα οποία θα πραγματοποιηθούν ανάλογες εργασίες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπαρχουν σχολια ακομα

Γινεται ο πρωτος που θα σχολιασει

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.