Με κεντρικό θέμα «Στρατηγική των συνεταιρισμών» στις 22 & 23 Ιουνίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στο 37ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος στο... 37ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος: «Στρατηγική των συνεταιρισμών»

 

Με κεντρικό θέμα «Στρατηγική των συνεταιρισμών» στις 22 & 23 Ιουνίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στο 37ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος στο ξενοδοχείο CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI.

Την οργανωτική ευθύνη και τη φιλοξενία του ετήσιου συνεδρίου των συνεταιρισμένων φαρμακοποιών έχουν οι Συνδιοργανωτές Συνεταιρισμοί Αττικής ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. και ΠΡΟ.ΣΥ.ΦΑ.ΠΕ.

Στις εργασίες του Συνεδρίου θα λάβουν μέρος οι αντιπρόσωποι των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών από όλη την Ελλάδα, ενώ θα το τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και φορέων του τόπου.

Με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και παραγόντων της φαρμακευτικής αγοράς θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥ.ΦΑ. ΜΕ ΜΕΛΗ & ΠΕΛΑΤΕΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥ.ΦΑ.

ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥ.ΦΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ LOGISTICS

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥ.ΦΑ.

Οι ενότητες του προγράμματος κατά την πρώτη μέρα του Συνεδρίου, Σάββατο 22/6, είναι ανοιχτές σε όλους τους Φαρμακοποιούς που θέλουν να παρακολουθήσουν!

Δείτε το Πρόγραμμα

Κάντε την εγγραφή σας