Αθήνα,  19 Ιουνίου  2024 Αριθμ. Πρωτ. 2792   Προς : Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Χώρας   Θέμα: «Ενεργή η τηλεφωνική γραμμή της Τράπεζας Eurobank... Ενεργή η τηλεφωνική γραμμή της Τράπεζας Eurobank για την ενημέρωση των φαρμακοποιών στα πλαίσια της Προσφοράς της Τράπεζας

 

Αθήνα,  19 Ιουνίου  2024

Αριθμ. Πρωτ. 2792

 

Προς : Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Χώρας

 

Θέμα: «Ενεργή η τηλεφωνική γραμμή της Τράπεζας Eurobank για την ενημέρωση των φαρμακοποιών στα πλαίσια της Προσφοράς της Τράπεζας»

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Σε συνέχεια της υπ ΄αριθμόν 2700/12.06.2024 ενημέρωση μας αναφορικά με την Προσφορά της Τράπεζας EUROBANK που απευθύνεται σε όλους τους φαρμακοποιούς  σχετικά με παροχές και υπηρεσίες της τράπεζας για το φαρμακείο και την οποία σας επισυνάπτουμε εκ νέου, η Τράπεζα μας γνωστοποίησε πως από σήμερα Τετάρτη 19.06.2024 λειτουργεί ειδική γραμμή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης του Business Banking στο πλαίσιο υποστήριξης πιθανών ερωτημάτων – διευκρινήσεων των φαρμακοποιών.

Συγκεκριμένα όλα τα μέλη των Φαρμακευτικών Συλλόγων (πελάτες και μη πελάτες της τράπεζας) μπορούν να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή 210-95.55.222 και να υποβάλλουν τα ερωτήματα τους όπως και να ενημερωθούν αναλυτικά σχετικά με τα προνόμια.

Παράλληλα, το σύνολο των πελατών που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε ορισμό ραντεβού με στελέχη από τα καταστήματα της Τράπεζας σε όλη την Ελλάδα, θα λαμβάνουν σχετικές οδηγίες για τη δρομολόγηση αυτού μέσω του site Eurobank.gr  είτε μέσω της υπηρεσίας τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 210-95.55.000 της τράπεζας.

 

Με Εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΛΤΑΣ                        ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ