Ο Φ.Σ.Κ. μετά την τελευταία υπουργική απόφαση περί ωραρίου και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την απόφαση 4926 του Π.Φ.Σ. 17/10/2011 επισημαίνει τα εξής: Όσοι...

Ο Φ.Σ.Κ. μετά την τελευταία υπουργική απόφαση περί ωραρίου και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την απόφαση 4926 του Π.Φ.Σ. 17/10/2011 επισημαίνει τα εξής:

[post-date]
 1. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή στο ελεύθερο ωράριο υποχρεούνται στην αυτοπρόσωπη παρουσία τους στα φαρμακεία τους Δευτέρα – Τετάρτη και Σάββατο καθ’ όλη τη διάρκεια.
 2. Το ωράριο θα οριστεί από το Δ.Σ. προσεχώς όμως οι περισσότεροι σύλλογοι κινούνται σε ωράριο από τις 8 – 11 ή 8-8 (24ωρο)
 3. Με βάση τα ανωτέρω εξωθούμαστε  στον ορισμό κλιμακίων Φαρμακοποιών ανά περιοχή οι οποίοι θα ελέγχουν τη συνεπή τήρηση του ωραρίου και την παρουσία του αδειούχου λειτουργίας Φαρμακοποιού. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με ποινή κλεισίματος για ένα (1) μήνα και σε περίπτωση υποτροπής σε εξάμηνο (6) κλείσιμο.

Ο Σύλλογος μας αφουγκραζόμενος τα μέλη του, σκέφτεται την αύξηση του αριθμού εφημεριών – διανυκτερεύσεων φαρμακείων για τη Δευτέρα – Τετάρτη και Σαββάτο σε ποσοστό που να εξυπηρετεί το κοινό ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής.

Ο Φ.Σ.Κ. δεν μπορεί να δεχθεί λογικές απάνθρωπες, εξοντωτικές και ακραίου ανταγωνισμού για τους Φαρμακοποιούς οι οποίες ταυτόγχρονα δεν εξυπηρετούν στο ελάχιστο την κοινωνία!

 • Φιλιππίδης Τάσος

  18 Οκτωβρίου 2011 #1 Author

  Δηλαδή,
  όσοι δηλώσουν συμμετοχή και είναι στα φαρμακεία τους μόνο τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες αλλά απουσιάζουν όλες τις υπόλοιπες θα τη βγάλουν στον αφρό;;;;

  Απάντηση

 • Δ.Τ.

  19 Οκτωβρίου 2011 #2 Author

  .. πολύ καλή διαπίστωση!
  .. δεν είναι λοιπόν μια πολύ καλή ευκαιρία, τώρα που θα φτιαχτούν οι επιτροπές ελέγχου, να ελέγξουμε και αυτές τις καταστάσεις, που χρόνια “αμελούσαμε”..?
  .. και βέβαια είναι!!!!

  Απάντηση

  • admin

   19 Οκτωβρίου 2011 #3 Author

   Ηδη στο Κιάτο συστάθηκε η πρώτη επιτροπή ελέγχου.

   Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.