Ολοκληρώθηκε την Κυριακή με μεγάλη επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποιημένου σεμιναρίου «Α’ Βοήθειες για Φαρμακοποιούς», που διοργανώνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΠΦΣ... Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Α’ Βοηθειών του ΦΣΚ

 

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή με μεγάλη επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποιημένου σεμιναρίου «Α’ Βοήθειες για Φαρμακοποιούς», που διοργανώνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΠΦΣ και του ΙΔΕΕΑΦ με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το οποίο έλαβε χώρα στα γραφεία του Συλλόγου μας στην Κόρινθο.

Άνω των τριάντα συναδέλφων από τα φαρμακεία της δύναμής μας ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα και θα λάβουν το πιστοποιητικό εκπαίδευσής τους στην παροχή πρώτων βοηθειών! Μια δεξιότητα απαραίτητη στο χώρο του φαρμακείου, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που συνάδελφοι έχουν κληθεί να βοηθήσουν συνανθρώπους μας σε ανάγκη. Πρόσφατα βοηθός φαρμακείου στο Λουτράκι, πιστοποιημένη εθελοντής διασώστης, είχε επέμβει σε έκτακτο περιστατικό και έδρασε καταλυτικά για τη θετική έκβασή του!

Γι’ αυτό και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας διοργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα παρόμοια σεμινάρια ώστε όλο και περισσότεροι συνάδελφοι να λαμβάνουν παρόμοια εκπαίδευση, με προηγούμενη διοργάνωση το 2019 και ένα αναγκαστικό κενό λόγω της πανδημίας.

Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά τους Εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που πάντα ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες μας!

Σε πρώτη ζήτηση βασικών οδηγιών Πρώτων Βοηθειών,ο ΕΕΣ έχει διαθέσιμη εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cube.gdpc.grc

ios
https://itunes.apple.com/gr/app/ellenikos-erythros-stauros/id981555166?mt=8

ή εναλλακτικά ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο:
http://3cu.be/sharegrc