Το ΔΣ του ΦΣΚ εύχεται στα μέλη του και τις οικογένειες τους Χαρούμενη Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Ευχή όλων μας να τελειώσουν το... ΦΣΚ: Ευχές αλλά και δράσεις για το Πάσχα

 

Το ΔΣ του ΦΣΚ εύχεται στα μέλη του και τις οικογένειες τους Χαρούμενη Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Ευχή όλων μας να τελειώσουν το συντομότερο τα δεινά των αμάχων συνανθρώπων μας στην Ουκρανία και παντού στην οικουμένη και να απολαμβάνουν Υγεία, Αγάπη και Ειρήνη όλοι οι λαοί της γης!

Ο ΦΣΚ και ο ΔΙΛΟΦΑΚΟ αποφάσισε αντί της αποστολής καρτών, να προβεί σε ενίσχυση του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στην Αρχαία Κόρινθο, ικανοποιώντας σχετικό τους αίτημα. Η παράδοση της δωρεάς έγινε από τον ειδικό Γραμματέα του Συλλόγου, κ. Μαρίνο Γεώργιο.

Παράλληλα, για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, συνδράμαμε τον τοπικό Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στην στήριξη μεταναστών από την Ουκρανία, προβαίνοντας σε δωρεά βρεφικών γαλάτων και κρεμών, ενώ αναμένουμε προσεχώς και ένταξη εταιρειών (στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης) στην αλυσίδα της ανθρωπιστικής βοήθειας. Στην παράδοση της δωρεάς παρευρέθηκε και το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μας, κ. Παπαφίλη Μαρία.