Κόρινθος, 21/3/2022 ΠΡΟΣ: Μέλη Φ.Σ. Κορινθίας ΘΕΜΑ: Πιστοποιημένο σεμινάριο «Α’ Βοήθειες για Φαρμακοποιούς», για τα μέλη του Συλλόγου, στην Κόρινθο Αγαπητοί συνάδελφοι, Με... Πιστοποιημένο σεμινάριο «Α’ Βοήθειες για Φαρμακοποιούς», για τα μέλη του Συλλόγου

 

Κόρινθος, 21/3/2022

ΠΡΟΣ: Μέλη Φ.Σ. Κορινθίας

ΘΕΜΑ: Πιστοποιημένο σεμινάριο «Α’ Βοήθειες για Φαρμακοποιούς», για τα μέλη του Συλλόγου, στην Κόρινθο

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με χαρά σας ενημερώνουμε για τη συμμετοχή του Συλλόγου μας, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποιημένου σεμιναρίου «Α’ Βοήθειες για Φαρμακοποιούς», που διοργανώνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΠΦΣ και του ΙΔΕΕΑΦ με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και θα υλοποιηθεί από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει ένα σεμινάριο που θα διεξαχθεί στη διάρκεια τριών ημερών, στα γραφεία του Συλλόγου μας και συγκεκριμένα, ως εξής:

Σάββατο 14 Μαΐου / ωράριο 15:00-21:00

Κυριακή 15 Μαΐου / ωράριο 10:00-16:00

Κυριακή 22 Μαΐου / ωράριο 10:00-16:00

Οι συμμετέχοντες φαρμακοποιοί, εφόσον παρακολουθήσουν το σύνολο των ωρών του σεμιναρίου, δηλαδή το πρόγραμμα και των τριών ημερών, θα λάβουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο θα αποδεικνύει την ικανότητά τους στην παροχή υπηρεσιών Α’ Βοηθειών και επίσης 24 ΜΟΡΙΑ συνεχιζόμενης εκπαίδευσης φαρμακοποιών από το ΙΔΕΕΑΦ.

Το κόστος εγγραφής για κάθε φαρμακοποιό ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 25€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), καθώς ο ΠΦΣ αναλαμβάνει το κόστος των εκπαιδευτών του ΕΕΣ και ο Σύλλογός μας το κόστος του catering.

Η εγγραφή σας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΙΔΕΕΑΦ, www.ideeaf.gr/ees, στην οποία, θα βρείτε και όλες τις πληροφορίες για το σύνολο του προγράμματος και το αναλυτικό περιεχόμενο του σεμιναρίου (επισυνάπτεται). Η εξόφληση θα γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον, με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτα και αμέσως μετά θα παραλαμβάνετε στο email σας το τιμολόγιο του ΙΔΕΕΑΦ στα στοιχεία του φαρμακείου σας, που θα έχετε δηλώσει.

Διευκρινίζουμε ότι η συμμετοχή στα σεμινάρια θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά της Coνid-19 ή νόσησης από Covid-19 & επίσημου εγγράφου ταυτοπροσωπίας.

Σε κάθε περίπτωση, η λειτουργία των σεμιναρίων θα ακολουθεί πιστά όλα τα κυβερνητικά μέτρα που ισχύουν για τις δια ζώσης εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους.

Θεωρώντας ότι η πιστοποιημένη απόκτηση γνώσεων για την παροχή Πρώτων Βοηθειών από τα φαρμακεία μας αποτελεί, εκτός από εφόδιο για κάθε συνάδελφο και ένα όπλο στη φαρέτρα των επιδιώξεών μας ως κλάδος, σας καλούμε να συμμετέχετε στο σεμινάριο αυτό και να φροντίσετε εγκαίρως για την εγγραφή σας, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος (maximum 40 άτομα).

Για τον Φ. Σ. Κορινθίας,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΛΟΚΩΝΗ ΣΟΦΙΑ      ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [903.68 KB]