Μετά από απόφαση του ΔΣ του ΦΣ Κορινθίας είχε συγκεντρωθεί υλικό για προσφορά kit Πρώτων Βοηθειών σε εθελοντές δασοπροστασίας (δείτε ΕΔΩ). Η παράδοση... Προσφορά kit Πρώτων Βοηθειών σε Εθελοντές Πυροπροστασίας Δασών

 

Μετά από απόφαση του ΔΣ του ΦΣ Κορινθίας είχε συγκεντρωθεί υλικό για προσφορά kit Πρώτων Βοηθειών σε εθελοντές δασοπροστασίας (δείτε ΕΔΩ).

Η παράδοση του υλικού πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου μας από την πρόεδρο κ. Σοφία Κλοκώνη και τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Βιργινία Βασιλείου (αντιπρόεδρος) και Μαρία Παπαφίλη.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας μας απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή:

 

Αξιότιμη κα Κλοκώνη,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ για την θετική και άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημα που σας υποβάλαμε για δωρεά φαρμακείων πρώτων βοηθειών προς τον Σύλλογο Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε και προσωπικά σε εσάς και στο υπόλοιπο Δ. Σ.
Η προσφορά σας αυτή είναι πολύτιμη καθώς θα βοηθήσει στο έργο μας για την καταστολή δασικών πυρκαγιών και διαφόρων περιστατικών πυρκαγιάς στις οποίες πάντα συμμετέχει ο σύλλογος μας.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας για άλλη μία φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, την ευαισθησία της προς το περιβάλλον και στηρίζει έμπρακτα τον Εθελοντισμό.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                   Ο Γραμματέας

Κανάκης Μιχάλης       Ιωάννης Λυγκούρης