Το ΔΣ του ΦΣΚ έλαβε εκτάκτως ομόφωνη απόφαση παροχής βοήθειας στους Συλλόγους Εθελοντών Πυροσβεστών καθώς και σε πληγέντες από την εκτεταμένη και καταστροφική... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Το ΔΣ του ΦΣΚ έλαβε εκτάκτως ομόφωνη απόφαση παροχής βοήθειας στους Συλλόγους Εθελοντών Πυροσβεστών καθώς και σε πληγέντες από την εκτεταμένη και καταστροφική πυρκαγιά στην Βόρεια Εύβοια, μέσω κατάθεσης χρηματικής βοήθειας σε λογαριασμό του Φαρμακευτικού Συλλόγου Εύβοιας.

Ο ΦΣΕ, στην παρούσα φάση, καταβάλλει σημαντική προσπάθεια συμβολής στην ικανοποίηση πιεστικών ανάγκων της κοινωνίας της Εύβοιας, ως αποτέλεσμα του πύρινου εφιάλτη που συνεχίζει να βιώνει.

Παράλληλα αποφασίστηκε η συγκέντρωση στα γραφεία του Συλλόγου μας, αρχής γενομένης από την Τρίτη 10/8, φαρμακευτικού υλικού εξοπλισμού 60 kit πρώτων βοηθειών, δωρεά της εταιρείας PRODEXX PHARMACY. Τα φαρμακεία μέλη έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον εξοπλισμό αυτών των kit πρώτων βοηθειών, τα οποία στη συνέχεια θα παραδοθούν στους Συλλόγους Εθελοντών Πυροσβεστών της ΠΕ Κορινθίας, υποστηρίζοντας και αναγνωρίζοντας το πολύτιμο εθελοντικό τους έργο.

Προσεχώς θα μας αποσταλεί λίστα περιεχομένου φαρμακείου πρώτων βοηθειών από τους υπεύθυνους φορείς, ώστε να προσφέρει το κάθε φαρμακείο τα απαραίτητα υλικά για τον πλήρη εξοπλισμό τους.

για τον ΦΣΚ,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΛΟΚΩΝΗ ΣΟΦΙΑ        ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ