Κόρινθος, 19/7/2021 Αριθμ. Πρωτ.: 106 Προς: Διοικητή 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη Γιάννη κοιν: Δήμαρχο Κορινθίων κ. Νανόπουλο Βασίλη Κύριε Διοικητά, Δεδομένης της επιδείνωσης... Aίτημα του ΦΣΚ για ενημέρωση σχετικά με τον εμβολιασμό κατ’ οίκον για Covid-19

 

Κόρινθος, 19/7/2021

Αριθμ. Πρωτ.: 106

Προς: Διοικητή 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη Γιάννη

κοιν: Δήμαρχο Κορινθίων κ. Νανόπουλο Βασίλη

Κύριε Διοικητά,

Δεδομένης της επιδείνωσης των επιδημιολογικών συνθηκών τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά στην εξάπλωση της πανδημίας του SARS-COV-2 και βάσει των εξαγγελιών του Γ.Γ. Π.Φ.Υ. κ. Θεμιστοκλέους για έναρξη του κατ’ οίκον εμβολιασμού κατά Covid-19 ήδη από τις αρχές Ιουλίου, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε επί της προβλεπόμενης διαδικασίας.

Με αφορμή τη μεγάλη συμβολή των φαρμακείων της επικράτειας στον προγραμματισμό ραντεβού για εμβολιασμό κατά Covid-19, μας απευθύνονται συμπολίτες μας ή μέλη της οικογένειάς τους που επιθυμούν να εμβολιαστούν κατ’ οίκον λόγω αναπηρίας η κατάκλισης που καθιστά αδύνατη τη μετακίνησή τους προς τα εμβολιαστικά κέντρα, ρωτώντας μας ποιες είναι οι ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν και αν έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την Π.Ε. Κορινθίας.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας σε συνεργασία με τους κατά τόπους Δήμους της Π.Ε., θα μπορούσε να συμβάλλει στον ταχύτερο δυνατό εντοπισμό των ενδιαφερομένων για κατ’ οίκον εμβολιασμό, παρέχοντας σας σχετικές λίστες και αναμένοντας από εσάς να υποδείξετε τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Σας επισυνάπτουμε ανάλογη ενέργεια που έλαβε χώρα από το Δήμο Μοσχάτου -Ταύρου σε συνεργασία με τη 2η ΥΠΕ.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Για τον Φ.Σ.Κ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΚΛΟΚΩΝΗ             ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ