Αθήνα,28/04/2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σε συνεργασία στον τομέα της ενημέρωσης για θέματα Δημόσιας Υγείας με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο προχωρά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας... Συνεργασία Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου & Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

 

Αθήνα,28/04/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνεργασία στον τομέα της ενημέρωσης για θέματα Δημόσιας Υγείας με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο προχωρά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) με αφορμή την εβδομάδα δράσης για τον εμβολιασμό με κεντρικό μήνυμα «Τα εμβόλια μας φέρνουν πιο κοντά».

Σε τηλεδιάσκεψη στελεχών του ΠΟΥ με εκπροσώπους του ΠΦΣ ,υπό την προεδρία του κ. Απόστολου  Βαλτά, αποφασίσθηκε η έναρξη στενής συνεργασίας μεταξύ του ΠΟΥ και του ΠΦΣ, η οποία θα εστιάζει αρχικά σε θέματα ενημέρωσης, με την προοπτική να επεκταθεί άμεσα και σε άλλους τομείς.

Με αφορμή την δράση ενημέρωσης για τον εμβολιασμό ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο δημιούργησαν  την αφίσα που σας επισυνάπτουμε.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Απόστολος Βαλτάς « Οι φαρμακοποιοί απέδειξαν από την πρώτη στιγμή  της πανδημίας ότι στηρίζουν πραγματικά πρωτοβουλίες που αφορούν  το κοινωνικό σύνολο σε θέματα υγείας. Ο εμβολιασμός αποτέλεσε αντικείμενο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού πριν την εκδήλωση της πανδημίας με πολύ θετικά αποτελέσματα. Συμμετέχουμε ενεργά και αποτελεσματικά σε ολες τις δράσεις που αφορούν στην Υγεία »

Εκ του ΠΦΣ

 

Πατήστε το λινκ στην κάτω μεριά  της αφίσας για να την εκτυπώσετε:

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [293.58 KB]