Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ, ανταποκρινόμενος στο πνεύμα της εποχής και τηρώντας υπεύθυνη στάση απέναντι στους Φαρμακοποιούς, μεταφέρει τις εργασίες του φετινού συνεδρίου στον ψηφιακό χώρο,... 4ο Συνέδριο ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Αύριο, ένα νέο επάγγελμα

 

Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ, ανταποκρινόμενος στο πνεύμα της εποχής και τηρώντας υπεύθυνη στάση απέναντι στους Φαρμακοποιούς, μεταφέρει τις εργασίες του φετινού συνεδρίου στον ψηφιακό χώρο, αξιοποιώντας τις σύγχρονες λύσεις στο πεδίο των teleconferences. Το συνέδριο θα λάβει χώρα την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 και χρειάζεται να κάνετε την εγγραφή σας ηλεκτρονικά ΕΔΩ.

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συνέδριο πρακτικά από οπουδήποτε, μέσω υπολογιστή, tablet ή κινητού!

Έτσι, σε ένα συνέδριο που συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερους από 700 φαρμακοποιούς:

  • Πραγματοποιούμε την απλή διαδικασία εγγραφής και παρακολούθησης, με μόλις μερικά κλικ.
  • Απολαμβάνουμε την ασφάλεια και την άνεση που παρέχει το σπίτι μας, αποφεύγοντας άσκοπες μετακινήσεις και συναθροίσεις.
  • Συζητάμε με τους Φαρμακοποιούς, μέσω του virtual networking, με τη χρήση κάμερας και μικροφώνου, σαν να είμαστε κοντά.
  • Συμμετέχουμε στις εργασίες του συνεδρίου με ερωτήσεις προς τους ομιλητές και τοποθετήσεις, μέσω του ζωντανού virtual chat.
  • Ενημερωνόμαστε υπεύθυνα και ολοκληρωμένα για τις εξελίξεις στον κλάδο του Φαρμακείου και το ρόλο του Φαρμακοποιού στη νέα πραγματικότητα, έτσι όπως διαμορφώνεται από τη ραγδαία πρόοδο της ψηφιακής τεχνολογίας και την όψιμη επίδραση της πανδημίας στα συστήματα υγείας παγκοσμίως.

Το 4o Συνέδριο του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ, θα πραγματοποιηθεί για 1η φορά ψηφιακά και θα είναι πλούσιο σε διαδραστικές ομιλίες, live συνεντεύξεις καθώς και out of the box presentations.

Η θεματολογία θα αναπτυχθεί γύρω από τις νέες συνθήκες που δημιουργούν σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα του φαρμάκου και ιδιαίτερα στο χώρο του φαρμακείου η εξέλιξη της τεχνολογίας, η ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας, η είσοδος διεθνών εταιρειών τεχνολογίας στο χώρο της φαρμακευτικής αγοράς, οι ανατροπές που επέφερε η νόσος covid-19, αλλά και οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που έγιναν και απαιτούνται για την οχύρωση του επαγγέλματος του φαρμακοποιού.

Ποιες είναι οι προοπτικές, οι δράσεις και οι συμμαχίες που πρέπει να αναπτυχθούν και που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των ελληνικών φαρμακείων.

  • Κατά αποκλειστικότητα ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φαρμακοποιών (FIP), Dominique Jordan, μιλάει για πρώτη φορά στους Έλληνες Φαρμακοποιούς για τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουν αλλά και πώς οι συνεργασίες μπορούν να διασφαλίσουν το μέλλον των φαρμακείων.
  • Επιπλέον, φαρμακοποιοί από χώρες που επλήγησαν δραματικά από τη νόσο Covid-19 θα μιλήσουν ζωντανά για τις ανάγκες των ασθενών την ψηφιακή μετα-Covid-19 εποχή και πώς αυτές θα διεκπεραιώνονται εντός των φαρμακείων.
  • Ακόμα, η έννοια της αυτοφροντίδας εντός του φυσικού χώρου του φαρμακείου και πώς θα συμβάλλει σε πιο υγιή Εθνικά Συστήματα Υγείας.
  • Experts του ηλεκτρονικού επιχειρείν θα αναφερθούν στο αναγκαίο πλέον digital transformation και θα δώσουν κατευθύνσεις για μια επιτυχημένη μετάβαση. Επίσης θα γίνει αναφορά για το αν οι φαρμακοποιοί αξίζει να επενδύσουν σε προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύσσονται για να καλύψουν υγειονομικές ανάγκες.
  • Παράλληλα, αξίζει να τονιστεί πως κατά τη διάρκεια του 4ου Συνεδρίου του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ οι βασικοί partners του φαρμακείου θα καταθέσουν τις γνώσεις τους για το πώς θα εξελιχθούν οι μελλοντικές συμμαχίες μεταξύ της φαρμακοβιομηχανίας, των εταιρειών προϊόντων φαρμακείου για τη μελλοντική ενδυνάμωση και εδραίωση της συνεργασίας τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ