Κόρινθος, 28/8/2020 Προς: 1) Ιατρικό Σύλλογο Κορινθίας 2) Οδοντιατρικό Σύλλογο Κορινθίας Αγαπητοί συνάδελφοι, Ενημερωθήκαμε για τη ψήφιση ΠΝΠ η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ... Ενημέρωση ΦΣΚ για τη συνταγογράφηση αντιβιοτικών σε Ιατρικό-Οδοντιατρικό Σύλλογο Κορινθίας και στον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο

 

Κόρινθος, 28/8/2020

Προς:
1) Ιατρικό Σύλλογο Κορινθίας
2) Οδοντιατρικό Σύλλογο Κορινθίας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ενημερωθήκαμε για τη ψήφιση ΠΝΠ η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 157 Α’ / 10-8-2020 με επείγουσες ρυθμίσεις σχετικά με τη διάθεση αντιβιοτικών και ισχύ από 1/9/2020.

Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που έχουμε εγκαινιάσει ήδη με τη συμμετοχή των προέδρων σας στην ημερίδα μας για την ορθή χρήση αντιβιοτικών, σας επισυνάπτουμε την ενημέρωση που έχουμε λάβει.

Αγαπητοί πρόεδροι κκ Μέλλο Χρυσοβαλάντη και Κατσούλα Επαμεινώνδα,

Παραμένουμε στη διάθεσή σας να ενεργήσουμε σε ό,τι επιπλέον χρειαστεί και αποφασίσουμε από κοινού οι τρεις υγειονομικοί σύλλογοι, προκειμένου να ενημερωθούν οι συνάδελφοι-μέλη μας.

Απώτερος στόχος είναι η ομαλή μετάβαση στην εφαρμογή των διατάξεων, προς εξυπηρέτηση των συμπολιτών και ασθενών του νομού μας.

Με τιμή,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΛΟΚΩΝΗ ΣΟΦΙΑ              ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Προς: Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο
(Με την παράκληση να ενημερωθούν τα
μέλη σας στον Νομό Κορινθίας)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ενημερωθήκαμε για τη ψήφιση ΠΝΠ η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 157 Α’ / 10-8-2020 με επείγουσες ρυθμίσεις σχετικά με τη διάθεση αντιβιοτικών και ισχύ από 1/9/2020.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας να ενεργήσουμε σε ό,τι επιπλέον χρειαστεί και αποφασίσουμε από κοινού, προκειμένου να ενημερωθούν οι συνάδελφοι-μέλη μας.

Απώτερος στόχος είναι η ομαλή μετάβαση στην εφαρμογή των διατάξεων.

Με τιμή,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΛΟΚΩΝΗ ΣΟΦΙΑ        ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

– Επισυνάφθηκαν τα αρχεία με τους νόμους που ισχύουν προς ενημέρωση των συναδέλφων