Συνάντηση του ΔΣ του ΦΣ Κορινθίας με τη βουλευτή κ. Μαρία-Ελένη (Μαριλένα) Σούκουλη-Βιλιάλη, έλαβε χώρα στα γραφεία του Συλλόγου μας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε... Συνάντηση ΔΣ με τη Βουλευτή Κορινθίας κ. Σούκουλη

 

Συνάντηση του ΔΣ του ΦΣ Κορινθίας με τη βουλευτή κ. Μαρία-Ελένη (Μαριλένα) Σούκουλη-Βιλιάλη, έλαβε χώρα στα γραφεία του Συλλόγου μας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της ίδιας, η οποία πραγματοποιεί συναντήσεις σε όλο το νομό για να καταγράψει τις απόψεις φορέων για τις επιπτώσεις της πανδημίας που ζήσαμε και να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής όλων των επαγγελμάτων.

Η βουλευτής ευχαρίστησε τους Φαρμακοποιούς για τη συμβολή τους στην κρίση, εξήρε το ρόλο μας στην πρώτη γραμμή και ζήτησε να ενημερωθεί για τις απόψεις μας.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας ανέπτυξε τις θέσεις μας για το ρόλο του σύγχρονου φαρμακείου, επισήμανε το πάγιο αίτημά μας για την αναβάθμισή του στο πλαίσιο του συστήματος υγείας, περιέγραψε τα μέτρα που πήραμε στην πανδημία, τις προσπάθειές μας στη σωστή ενημέρωση του κοινού και το ρόλο μας στην αποσυμφόρηση του συστήματος, που αποδείχθηκε παγκοσμίως τόσο σημαντική παράμετρος  για την ομαλή πορεία της πανδημίας.

Δεσμευθήκαμε να υποβάλουμε υπόμνημα στη βουλευτή με τα αιτήματά μας προς την Πολιτεία, τα οποία θα αναλάβει να προωθήσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και την Κυβέρνηση.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΛΟΚΩΝΗ ΣΟΦΙΑ     ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ