Αθήνα, 5/6/2020 Αρ. Πρωτ. 1988 Προς Τους Φ.Σ της  Χώρας   Αγαπητοί Συνάδελφοι, Σας αποστέλλουμε  το πρότυπο εγγράφων εξηγήσεων για τη χορήγηση του... Πρότυπο έγγραφων εξηγήσεων για την χορήγηση του σκευάσματος RESURGEX PLUS

 

Αθήνα, 5/6/2020

Αρ. Πρωτ. 1988

Προς Τους Φ.Σ της  Χώρας

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας αποστέλλουμε  το πρότυπο εγγράφων εξηγήσεων για τη χορήγηση του σκευάσματος  RESURGEX PLUS , που συνέταξε ο καθηγητής κ. Θ. Δαλακούρας , στο οποίο  θα  συμπληρώσετε τα στοιχεία σας  και θα το προσαρμόσετε στα δικά σας δεδομένα .

Στην πρώτη  παράγραφο που μνημονεύονται τα υπό εξέταση αδικήματα , θα αναγράψετε αυτά τα οποία αναφέρονται στην κλήση που εσείς λάβατε ή θα λάβετε από τον πταισματοδίκη,  όταν θα κληθείτε στην προκαταρκτική εξέταση. Στους  συναδέλφους  που οι κλήσεις δεν αναφέρουν κανένα αδίκημα , αλλά τους καλούν  για να εξεταστούν γενικά για υπόθεσή τους προφανώς θα αφαιρέσετε από το πρότυπο τα αδικήματα .

Διαβάστε προσεκτικά όλο το κείμενο  και δείτε ποια αποδεικτικά πρέπει να προσκομίσετε, όπως το/τα τιμολόγια αγοράς και την υπεύθυνη δήλωση του ασφαλισμένου ή οικείου προσώπου ή τρίτου προσώπου ότι το προϊόν παραλήφθηκε από το φαρμακείο σας ή ότι άλλο εκτιμάτε ότι θα βοηθήσει την επιχειρηματολογία σας.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας  για κάθε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ   ΒΑΛΤΑΣ                         ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

 

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ RESURGEX PLUS