Αθήνα 30/4/2020 Αγαπητοί Συνάδελφοι, Κατόπιν αιτήματος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου , λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας του Κορωνοϊόυ, δόθηκε παράταση για... Παράταση Υποβολής Συνταγών Απριλίου

 

Αθήνα 30/4/2020

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Κατόπιν αιτήματος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου , λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας του Κορωνοϊόυ, δόθηκε παράταση για την υποβολή των συνταγών Απριλίου μέχρι τις 12.05.2020.

Εκ του ΠΦΣ

 

Συνάδελφοι,

Σας στείλαμε χθες στα μέιλ σας φόρμα δήλωσης ημερομηνίας κατάθεσης συνταγών και, μετά από την ανακοίνωση του ΠΦΣ, προσθέσαμε και τις 2 έξτρα μέρες κατάθεσης. Όσοι έχετε ήδη δηλώσει θα παραμείνετε στις ημερομηνίες που δηλώσατε. Αν παραστεί επείγουσα ανάγκη να αλλάξετε ημερομηνία, φυσικά η Γραμματεία θα ανταποκριθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι η Γραμματεία έχει λάβει εντολές διαχείρισης της διαδικασίας (τήρηση αποστάσεων, αριθμού προσερχομένων, μέτρα ατομικής προστασίας κτλ) τα οποία φυσικά συνεχίζουν να ισχύουν για την προστασία όλων μας.

Ευχαριστούμε που και τον προηγούμενο μήνα και αυτόν θα ανταποκριθείτε με την ίδια υπευθυνότητα και προθυμία, συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή της δράσης. Από τη μεριά μας κάνουμε ό,τι μπορούμε να σας διευκολύνουμε με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών! Για ακόμα μία φορά θα τα καταφέρουμε!

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΚΛΟΚΩΝΗ    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ