ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας σας καλεί να παρακολουθήσετε την Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο: «Προσέγγιση του διαβητικού ασθενούς στο φαρμακείο», στα πλαίσια της Δια... Επιμορφωτική Ημερίδα : «Προσέγγιση του διαβητικού ασθενούς στο φαρμακείο»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

logofskΟ Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας σας καλεί να παρακολουθήσετε την Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο: «Προσέγγιση του διαβητικού ασθενούς στο φαρμακείο», στα πλαίσια της Δια Βίου Εκπαίδευσης φαρμακοποιών και βοηθών φαρμακείου.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 1/6/2014 στο ξενοδοχείο ALKYON (Βραχάτι Κορινθίας), με είσοδο ελεύθερη για τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας αλλά και των όμορων Συλλόγων Αρκαδίας και Αργολίδας.logo

Πρόγραμμα ημερίδας ( Διάρκειας από 10:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ.)

o   Χαιρετισμός από την Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας και συντονιστή της εκδήλωσης, κα. Αν. Μπάρτζη.

o   Επιστημονική ομιλία από τον κ. Α. Σωτηρόπουλο, Διευθυντή  ΕΣΥ – Παθολόγος Διαβητολόγος  &  Γενικός  ΙατρόςΓ  Παθολογικού  Τμήματος  &  Διαβητολογικού  ΚέντρουΓ.Ν. Νικαίας  Πειραιά – Πρόεδρος  Ελληνικής  Διαβητολογικής  Εταιρείας  (  ΕΔΕ  ).

o   Επιστημονική ομιλία από τον κ. Στ. Σκληρό MD, PhD Διευθυντή  ΕΣΥ  – Γενικής / Οικογενειακής Ιατρικής K.Υ.  Νεμέας – Πρόεδρος  Ελληνικής  Εταιρείας  Έρευνας  &  Εκπαίδευσης  στην  ΠρωτοβάθμιαΦροντίδα  Υγείας –    Αντιπρόεδρος  Ελληνικού  Κολλεγίου  Γενικής  Ιατρικής.

o   Κλείσιμο της εκδήλωσης από τον κ. Π. Καραγιάννη, Διευθυντή του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΑ., ο οποίος είναι και ο χορηγός της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Παρακαλούμε να συμμετέχετε στη διαμόρφωση του περιεχομένου των θεμάτων που θα αναπτύξουν οι παραπάνω ομιλητές, στέλνοντας μας τις ιδέες ή ερωτήσεις σας στη γραμματεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας στο e-mail: fasyko@otenet.gr ή στο fax: 27410-29778