Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Κορίνθου στα πλαίσια της δράσης του εμβολιασμού ανασφάλιστων παιδιών καλεί όλους τους πολίτες να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή αγοράζοντας εμβόλια,...

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Κορίνθου στα πλαίσια της δράσης του εμβολιασμού ανασφάλιστων παιδιών καλεί όλους τους πολίτες να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή αγοράζοντας εμβόλια, τα οποία θα παραδίδονται καθημερινά στο χώρο του ιατρείου και επί της οδού Αδειμάντου 83 κατά τις ώρες λειτουργίας της γραμματείας 10.00 -12.30 το πρωί και 6.00 – 8.00 το απόγευμα.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα προσέρχονται στα φαρμακεία θα πρέπει να  λαμβάνουν γνώση της τιμής των διαφόρων εμβολίων, ώστε η επιλογή τους να γίνεται με βάση την οικονομική τους δυνατότητα.

Σας κοινοποιούμε τέλος τη διαδικτυακή διεύθυνση, όπου μπορείτε να βρείτε λίστα εμβολίων, η οποία θα ενημερώνεται καθημερινά για τυχόν αλλαγές στην αναγκαιότητά  τους, ανάλογα με την προσφορά των συμπολιτών μας:

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ApKvRUajaD3gdFVqQkIzOXNEeUczMVFjVF9wa3RTaEE#gid=0

Φίλοι φαρμακοποιοί, για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή δυσλειτουργία, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με μια εκ των εθελοντών στο τηλέφωνο 6977.406393 (κα Ελένη Κανελλοπούλου)

Δεν υπαρχουν σχολια ακομα

Γινεται ο πρωτος που θα σχολιασει

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.